Barcelona és molt més

BCN és molt més

Sitges en el temps del Modernisme

Comparteix:

Museu Cau Ferrat, casa-taller del pintor i escriptor Santiago Rusiñol, 1908Sitges i el seu Cau Ferrat —casa-taller del pintor i escriptor Santiago Rusiñol, avui museu— foren, fa cent anys, punt de trobada d’intel·lectuals i artistes que convertiren la població en la capital espiritual del Modernisme català.

Els seus carrers mostren, encara avui, aquell record a partir de l’arquitectura d’un bon nombre d’edificis modernistes. D’altra banda, a l’interior del Cau Ferrat i del Palau de Maricel, s’hi troben els elements més representatius d’aquell art total: la pintura, la música, les arts decoratives o el col·leccionisme. Constitueixen la síntesi i l’expressió de la filosofia del moviment modernista que predominà a Catalunya al tombant dels segles XIX al XX.

Itineraris

Oficina d’Informació Turística

Plaça Eduard Maristany, 2
08870 Sitges
Telèfon: 938 944 251 / 902 103 428
a/e:info@sitgestur.cat

AGIS
Tel.: 619 793 199

Sitges en el temps del Modernisme

  • logo Facebook
  • logo Twitter
  • logo Pinterest
  • logo Instagram

Cercador

Cercador

A la Xarxa

Dreceres

Galeria multimèdia Qualitat Turística Les nostres publicacions Parcs de Catalunya Butlletí e-infoturisme, subscriviu-vos Market Place a Barcelona Oficines de Turisme Minube.com TripAdvisor - província de Barcelona: consells per a viatgers

Província de Barcelona
consells per a viatgers

Turisme de reunions

Barcelona Province Convention Bureau


Diputació de Barcelona | Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
Travessera de les Corts, 131-159 08028 Barcelona

Diputació de barcelona
Catalunya