BETTER THAN HOME

A romantic weekend, a family holidays or a business meeting – in Barcelona's regions, you can find accommodation for all occasions! Change the scenery and allow yourself to be tempted by an astonishing offer.

Find!

our suggestions

Hotels

Hotels for all tastes and for all occasions: A romantic weekend, a family holiday, a business meeting, etc.

Rural tourism

Country houses, farms, farmhouses and town houses, which provide every convenience, healthy food and numerous nature-related activities.

Campsites

On the coast, inland or in the mountains, campsites offer many ways to discover the landscapes of Barcelona region's.

Hostels and refuges

Accommodation to suit all budgets! Hostels for families and groups, and shelters for mountain enthusiasts. It's up to you.

Events

 • 20/05/2017

  Trobada Instagram El Corredor

  Barcelona és molt més celebra aquests dies Costa Barcelona Week, 10 dies per descobrir un territori de sensacions intenses, i et convida a gaudir de la fotografia i la natura al Parc del Montnegre i el Corredor, un dels parcs de Costa Barcelona.

 • 21/05/2017 Prats de Lluçanès

  Ruta de la coca i la llonganissa

  La millor coca i llonganissa la trobaràs a Prats de Lluçanès! I per gaudir-ne es presenta un ruta centrada en aquests dos productes que a tothom agraden moltíssim.

 • Portes obertes càmpings Barcelona
  20/05/2017 - 21/05/2017

  Portes obertes als càmpings

  Vine el 20 i 21 de maig a conèixer els càmpings de Costa Barcelona en una jornada de portes obertes.  Gaudeix de tots els serveis de forma gratuïta i participar de sortejos i promocions especials. Els càmpings t'esperen!

 • 20/05/2017 Malgrat de Mar

  Shopping Night a Malgrat de Mar

  A Malgrat se celebra durant tot el dissabte la tercera edició de la Shopping Night.

 • 19/05/2017 - 20/05/2017 Vilafranca del Penedès

  Posta de sol al campanar

  Avança’t a l'estrena de la temporada de visites de la posta de sol al campanar i aprofita el 2x1 amb motiu de la Costa Barcelona Week.