Idées de voyage

7. #TORRELAVITesmoltmes

#TORRELAVITesmoltmes
diumenge 30 d'octubre

Vine a descobrir Torrelavit, a la comarca del Penedès, entre vinyes i tocar del riu Bitlles, visitarem el Centre d'interpretació de l'aigua, l'església romànica de Sant Marçal, farem un passeig pel Camí del riu i visitarem un dels cellers que hi ha al municipi. No t'ho perdis!

6. #VILAFRANCAesmoltmes

#VILAFRANCAesmoltmes
diumenge 18 de setembre

Quin millor moment que setembre i la verema per visitar Vilafranca del Penedès, la capital del vi. Vine i descobreix els tresors amagats de la capital del Penedès.

5. #MALGRATesmoltmes

#MALGRATesmoltmes
diumenge 17 de juliol

Què coneixes de Malgrat de Mar? La seva fantàstica platja només? Aquesta destinació de turisme familiar del Maresme té un munt d'atractius. Véns a descobrir-ho?

4. #LABAELLSesmoltmes

#LABAELLSesmoltmes
diumenge 15 de maig

L'embassament de La Baells inaugura la temporada d'activitats i bany amb propostes i portes obertes a les empreses d'activitats nàutiques i de natura. Vine a descobrir-ho!
 

3. #SANTLLORENÇesmoltmes

#SANTLLORENÇesmoltmes
diumenge 8 de maig

La Festa Viu el Parc celebrà el seu 25è aniversari. Vine a celebrar-ho i coneix aquest Parc Natural a un pas de Barcelona amb rutes guiades, activitats i la solidaritat del Banc d'Aliments. T'apuntes?

2. #MONSANTBENETesmoltmes

#MONSANTBENETesmoltmes
dissabte 30 d'abril

Un conjunt medieval, un casa modernista i la gran festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona. Vine a conèixer Món Sant Benet i gaudeix d'Alícia't. No t'ho perdis!

1. #SANTCUGATesmoltmes

#SANTCUGATesmoltmes
diumenge 13 de març

Vine a passejar per un mercat molt vintage i pel claustre d'un monestir benedictí que és el centre d'aquesta ciutat plena de vida i activiats. Encara no la coneixes?