MIEUX QU'À LA MAISON

Un week-end romantique, des vacances en famille, une réunion d'affaires… Dans les régions de Barcelone, il y a un hébergement pour chaque occasion ! Changez de décor et laissez-vous tenter par une offre de rêve.

Trouvé !

Nous VOUS PROPOSONS

Hôtels

Hôtels pour tous les goûts et pour toutes les occasions : un week-end romantique, des vacances en famille, une réunion d'affaires...

Tourisme rural

Maisons de campagne, des fermes, des mas et des maisons de village vous offriront toutes les commodités, des repas sains et de nombreuses activités dans la nature.

Campings

Sur la côte, à l'intérieur des terres ou à la montagne, les campings vous offrent de nombreuses manières de profiter des paysages de les régions de Barcelone.

Auberges et refuges

Qu'il s'agisse d'auberges familiales ou de refuges pour les passionnés de montagne, vous trouverez des logements pour toutes les poches. Faites votre choix !

agenda

 • 20/05/2017

  Trobada Instagram El Corredor

  Barcelona és molt més celebra aquests dies Costa Barcelona Week, 10 dies per descobrir un territori de sensacions intenses, i et convida a gaudir de la fotografia i la natura al Parc del Montnegre i el Corredor, un dels parcs de Costa Barcelona.

 • 21/05/2017 Prats de Lluçanès

  Ruta de la coca i la llonganissa

  La millor coca i llonganissa la trobaràs a Prats de Lluçanès! I per gaudir-ne es presenta un ruta centrada en aquests dos productes que a tothom agraden moltíssim.

 • Portes obertes càmpings Barcelona
  20/05/2017 - 21/05/2017

  Portes obertes als càmpings

  Vine el 20 i 21 de maig a conèixer els càmpings de Costa Barcelona en una jornada de portes obertes.  Gaudeix de tots els serveis de forma gratuïta i participar de sortejos i promocions especials. Els càmpings t'esperen!

 • 20/05/2017 Malgrat de Mar

  Shopping Night a Malgrat de Mar

  A Malgrat se celebra durant tot el dissabte la tercera edició de la Shopping Night.

 • 19/05/2017 - 20/05/2017 Vilafranca del Penedès

  Posta de sol al campanar

  Avança’t a l'estrena de la temporada de visites de la posta de sol al campanar i aprofita el 2x1 amb motiu de la Costa Barcelona Week.