Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Tour guiat: vinyers i modernisme

$altText

Gaudeix d'un tour guiat a través dels vinyers i descobreix la petjada del Modernisme a Alella.

Alella és una petita població situada a la comarca del Maresme, entre el mar Mediterrani i la serralada de la costa anomenada Serralada del Litoral. A més és coneguda pels seus vinyers i la producció de vi, a només 15 km de Barcelona.

Amb aquest Tour podrà descobrir com vivia la burgesia catalana entre els segles XIX i XX, i que encara conserva un imponent patrimoni modernista i manté viva la seva identitat cultural. El municipi vinícola dóna nom a una de les denominacions d'origen més petites i antigues de la península: La denominació d'origen Alella.

Visita al celler, vinyes i tast de vins. La primera activitat es durà a terme en una típica masia del segle XIV, envoltada de vinyers. Disposen de 13 hectàrees de vinyers de 25 anys, amb cultius ecològics. Visita guiada pel vinyer, pel celler, i finalment una degustació de quatre vins orgànics i d'alta qualitat.

L'empremta del Modernisme. És un itinerari cultural que ofereix la possibilitat de fer un recorregut per la història del segle XIX i principis del XX. Arquitectes com Jeroni Martorell o Josep Puig i Cadafalch van desenvolupar alguns dels seus projectes en aquest bonic poble. Endinsant-nos en les formes i els colors de l'arquitectura alellenca podrem extreure algunes de les característiques generals d'aquest moviment.

Mercat Local. Durant aquest recorregut a peu farem una parada al mercat local d'Alella, on coneixerà els productes locals de la comarca. El Maresme compta amb un microclima i unes condicions orogràfiques molt favorables per al cultiu de la maduixa, el raïm, els pèsols i les síndries.

L'hora del Vermut. El Vermut és més que una simple beguda, és una bella tradició. Gaudeixi d'un típic vermut amb una gran varietat de tapes a una autèntica taverna catalana! 

Aquest recorregut es pot fer tots els dimarts, dimecres i dijous, i dura 6 hores. El punt de trobada per realitzar aquesta activitat és a les 9.30h a Plaça Catalunya. 

Preu per persona 98€ Vigència Gener 2017 - Desembre 2017 Producte
Públic final
Tipus de client
Adult
Sènior
Grup
Parella
Single
Mercat
Anglès