Millor que a CASA

A les comarques de Barcelona hi ha allotjaments per a tot moment: un cap de setmana romàntic, unes vacances en família, una reunió de negocis...  Canvia d'aires i deixa't temptar per una oferta sorprenent.

Troba!

Et PROPOSEM

Hotels

Hotels per a tots els gustos i per a totes les ocasions: un cap de setmana romàntic, unes vacances en família, una reunió de negocis...

Cases rurals

Cases de pagès, masoveries, masies i cases de poble, on gaudiràs de totes les comoditats, d'un menjar saludable i de nombroses activitats relacionades amb la natura.

Càmpings

A la costa o a l'interior i a la muntanya, els càmpings us ofereixen moltes maneres d'apropar-vos als paisatges de les comarques de Barcelona.

Albergs i refugis

Allotjaments per a tots els pressupostos! Albergs per a famílies i grups i refugis per als amants de la muntanya. Tu esculls.

Agenda

 • Una muntanya de fòssils
  26/03/2017 Vilafranca del Penedès

  Una muntanya de fòssils

  Vine a conèixer de primera mà la geologia del Penedès i de la muntanya de Sant PauDescobriràs que fa milions d'anys Sant Pau es trobava en un mar, i veuràs els fòssils marins que s'hi han conservat. 

 • Jazz Terrassa
  15/03/2017 - 02/04/2017 Terrassa

  Jazz Terrassa

  El mes de març, Terrassa a ritme de jazz! Música i gastronomia. El Festival Jazz Terrassa és un aparador de l'escena catalana i internacional. Vine a sentir els músics jazzístics del moment! 

 • Festa del Riu
  26/03/2017 Cornellà de Llobregat

  Festa del Riu

  Cornellà commemora el Dia Mundial de l'Aigua amb una jornada festiva i educativa. Vine a gaudir de la recuperació del riu Llobregat amb tallers, itineraris, plantada d'arbres i pedalada popular!

 • Festes de Serralavella
  22/03/2017 - 26/03/2017 Ullastrell

  Festes de Serralavella

  Ous, ametlles i dolços. Això és el que aconseguia la mainada d'Ullastrell durant les Festes de Serralavella. No et perdis tan peculiar benvinguda a la Vella Quaresma.