PER LLEPAR-TE'N ELS DITS!

Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!*

Et PROPOSEM

Parc a taula

Guadeix dels parcs naturals, la producció artesanal i la vitucultura més propera a través de la gastronomia que t'ofereixen els seus restaurants.

Col·lectius de cuina

Productors, cuiners i restaurants arrelats al territori i que promouen la cuina i els productes més propis i característics de les comarques de Barcelona.

Cuina catalana

Plats típics del país, amb ingredients del territori i de qualitat, elaborats seguint mètodes respectuosos amb la tradició.

Slow Food

Cuina rural, ecològica i tradicional basada en el lema Bo, Net i Just, a tots els nivells de la gastronomia, els productes, l'elaboració i l'experiència.

Estrella Michelin

A  les comarques de Barcelona menjaràs molt bé. Més d'una trentena de restaurants ha vist reconeguda la seva cuina amb alguna estrella.

* Restaurants

Barcelona és molt més publica restaurants membres de col·lectius de cuina i segells associats a la qualitat, als productes locals i al compromís amb el territori: SICTED, Guia Michellin, Guia Repsol, Relais Chateux, Parc a Taula, Cuina Catalana, Hotel gastròmic, Slowfood i els col·lectius de cuina de les comarques de Barcelona.

Agenda

 • 29/04/2017 Premià de Mar

  Museu de l’Estampació

  Saps com es feien els estampats? Vols conèixer la seva història? El Museu de l'Estampació et convida a descobrir com s’estampava antigament.

 • 29/04/2017 - 30/04/2017 Sant Fruitós de Bages

  Alícia't, cuina fàcil, sana i divertida

  No us perdeu la festa de la cuina fàcil, sana i divertida a Món St Benet. Un cap de setmana per conèixer i tastar els productes agroalimentaris de les comarques de Barcelona.

 • Claustre romànic del Monestir de Sant Cugat
  29/04/2017 Sant Cugat del Vallès

  El campanar, l'església i el claustre

  Vine a conèixer les joies de Sant Cugat al so del repic de les campanes. Coneix el campanar, l'església i el seu claustre romànic. Un fascinant viatge del romànic al gòtic!

 • Fira del Maresme d'Artesans del Formatge i de Pastor
  29/04/2017 - 30/04/2017 Sant Pol de Mar

  Fira Artesans de Formatge de Pastor

  Saps com combinar el formatge? I escollir un bon vi per maridar-lo? Aprèn-ne a la Fira d'Artesans de Formatge de Pastor. Una jornada per gaudir dels millors formatges de Catalunya!