PER LLEPAR-TE'N ELS DITS!

Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!*

Et PROPOSEM

Parc a taula

Guadeix dels parcs naturals, la producció artesanal i la vitucultura més propera a través de la gastronomia que t'ofereixen els seus restaurants.

Col·lectius de cuina

Productors, cuiners i restaurants arrelats al territori i que promouen la cuina i els productes més propis i característics de les comarques de Barcelona.

Cuina catalana

Plats típics del país, amb ingredients del territori i de qualitat, elaborats seguint mètodes respectuosos amb la tradició.

Slow Food

Cuina rural, ecològica i tradicional basada en el lema Bo, Net i Just, a tots els nivells de la gastronomia, els productes, l'elaboració i l'experiència.

Estrella Michelin

A  les comarques de Barcelona menjaràs molt bé. Més d'una trentena de restaurants ha vist reconeguda la seva cuina amb alguna estrella.

* Restaurants

Barcelona és molt més publica restaurants membres de col·lectius de cuina i segells associats a la qualitat, als productes locals i al compromís amb el territori: SICTED, Guia Michellin, Guia Repsol, Relais Chateux, Parc a Taula, Cuina Catalana, Hotel gastròmic, Slowfood i els col·lectius de cuina de les comarques de Barcelona.

Agenda

 • Una muntanya de fòssils
  26/03/2017 Vilafranca del Penedès

  Una muntanya de fòssils

  Vine a conèixer de primera mà la geologia del Penedès i de la muntanya de Sant PauDescobriràs que fa milions d'anys Sant Pau es trobava en un mar, i veuràs els fòssils marins que s'hi han conservat. 

 • Jazz Terrassa
  15/03/2017 - 02/04/2017 Terrassa

  Jazz Terrassa

  El mes de març, Terrassa a ritme de jazz! Música i gastronomia. El Festival Jazz Terrassa és un aparador de l'escena catalana i internacional. Vine a sentir els músics jazzístics del moment! 

 • Festa del Riu
  26/03/2017 Cornellà de Llobregat

  Festa del Riu

  Cornellà commemora el Dia Mundial de l'Aigua amb una jornada festiva i educativa. Vine a gaudir de la recuperació del riu Llobregat amb tallers, itineraris, plantada d'arbres i pedalada popular!

 • Festes de Serralavella
  22/03/2017 - 26/03/2017 Ullastrell

  Festes de Serralavella

  Ous, ametlles i dolços. Això és el que aconseguia la mainada d'Ullastrell durant les Festes de Serralavella. No et perdis tan peculiar benvinguda a la Vella Quaresma.