PER LLEPAR-TE'N ELS DITS!

Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!*

Et PROPOSEM

* Restaurants

Barcelona és molt més publica restaurants membres de col·lectius de cuina i segells associats a la qualitat, als productes locals i al compromís amb el territori: SICTED, Guia Michellin, Guia Repsol, Relais Chateux, Parc a Taula, Cuina Catalana, Hotel gastròmic, Slowfood i els col·lectius de cuina de les comarques de Barcelona.

Agenda

 • 21/01/2017 Avinyó

  Ruta de les barraques de vinya amb esmorzar

  Les barraques de vinyes seran el fil conductor d'una passejada entre vinyes per conèixer el celler Abadal i degustar els vins de la DO Pla de Bages.

 • Fira del Camí Ral
  15/01/2017 Vilanova del Camí

  Fira del Camí Ral

  Escapa't a Vilanova del Camí i viu la cita més esperada: la Fira del Camí Ral. Endinsa't en el seu casc antic i gaudeix de totes les activitats d'arrel medieval!

 • Festes de Sant Sebastià i del Pi a Matadepera
  12/01/2017 - 22/01/2017 Matadepera

  Festes de Sant Sebastià

  Reviu el passat rural de MatadeperaEl pi n'és el protagonista, al voltant del qual s'organitzen les activitats. No et perdis la baixada del pi ni els Balls del Tortell i de l'Arbre!

 • Festa dels Tonis de Taradell
  13/01/2017 - 17/01/2017 Taradell

  Festa dels Tonis

  A Osona, els Tres Tombs tenen nom propi: festes dels Tonis. Taradell és el primer municipi català que les celebra. No et perdis una tradició centenària que recupera el patrimoni rural.