Descobreix un territori ple de sensacions

El mar és el punt de partida d'un territori on gaudir de sensacions molt intenses. Amb un singular patrimoni modernista, espais naturals impressionants i una arrelada tradició d'enoturisme, el còctel és perfecte.  

Descobreix el territori

El Baix Llobregat

El Baix Llobregat és una destinació ideal per fer escapades sorprenents molt a prop de Barcelona. Al mar, al riu o a la muntanya, hi ha tantes propostes interessants que no voldràs quedar-te a casa.

El Garraf

Una terra de pagesos, mariners i artistes que viu entre la pau de la natura i el brogit de la festa. Al Garraf descobriràs platges, curiosos paisatges calcaris i un interessant patrimoni modernista.

El Maresme

Entre platges i serralades, el Maresme és el paradís mediterrani per excel•lència. Un espai ideal per a la pràctica d'activitats nàutiques, amb moltes propostes alternatives per gaudir també de la muntanya.

El Vallès Occidental

Aquesta plana envoltada per muntanyes sorprèn amb els seus espais naturals únics i un patrimoni arquitectònic molt ben conservat. La riquesa de la comarca del Vallès Occidental és tan gran que costa de creure-hi!

El Vallès Oriental

Al Vallès Oriental hi ha moltes maneres de gaudir del temps lliure. Passejades per la natura, visites culturals, esdeveniments esportius i termalisme són les propostes estrella d'una comarca amb atractius ben diversos.  

L'Alt Penedès

Els paisatges del vi i el cava donen identitat a l'Alt Penedès, una comarca esquitxada de masies i petits nuclis rurals que conté un sorprenent patrimoni monumental i arqueològic.

A prop de Barcelona, no t'ho pots perdre!

IDEES DE VIATGE

La llum infinita

El Garraf és una comarca ideal per relaxar-se i gaudir de la vida.

La bona vida

Al Vallès Oriental, hi ha moltes maneres confortables de gaudir del temps lliure.

Sensacions embotellades

L'Alt Penedès, una terra preciosa que deixa marca.

Un patrimoni increïble, molt a prop

Amb metro, autobús, tramvia i ferrocarril, Barcelona és molt més.

Cruïlla d'aigües

La comarca del Baix Llobregat és un oasi sorprenent ben a prop de Barcelona.

Postals de les terres del vi

Propostes per descobrir els paisatges i els vins de les diferents denominacions d'origen.

Guies i mapes