El reialme del cava

Si vols saber-ho tot sobre el món del cava, a Sant Sadurní d'Anoia hi ha un centre on podràs ampliar els teus coneixements i assabentar-te d'un munt d'anècdotes. Es tracta del Cava Centre, una destil·leria construïda l'any 1814 que en l'actualitat proposa un viatge fascinant pel reialme de l'elixir bombollejant que ha polvoritzat les fronteres de les comarques de Barcelona.

El Cava Centre, un itinerari a través d’audiovisuals de gran format, animacions, aromes i música que et permetrà descobrir els orígens, la història, el procés d'elaboració i els controls de qualitat del vi escumós que regula la Denominació d'Origen Cava. Podràs veure brotar un cep davant dels teus ulls, recordaràs la plaga de fil·loxera que va arrasar les vinyes al final del segle XIX i tindràs l'oportunitat de tocar un exemplar d'aquest insecte. També reviuràs les tradicions, la cultura, l'art de viure i l'esperit de celebració associats al consum responsable de cava, una beguda que és sinònim de festa a tota Catalunya.  

La durada de la teva visita al Cava Centre pot oscil·lar entre una hora i una hora i mitja, en funció de l'interès que tinguis en aprofundir en els continguts suggerits. I si véns amb nens, no et preocupis per ells: el muntatge de l'exposició és tan atractiu que encanta la canalla. A més, la teva estada té premi, ja que abans de marxar t’oferiran una copa per acabar el recorregut amb el millor gust de boca. 

  • Vols descobrir la DO Cava, de celler en celler, tastant els millors vins escumosos i gaudint del paisatge? Informa't de les visites combinades que organitza el Cava Centre


Més informació:

Cava Centre
Enoturisme Penedès
DO Cava