Màxim benestar

Si la teva meta és aconseguir un estil de vida equilibrat, a les comarques de Barcelona hi ha molts camins perquè puguis arribar-hi. Amb un centenar de quilòmetres de platja, setze espais naturals protegits, cinc viles termals, tres ‘Destinacions de Turisme Esportiu' i una gastronomia rica en productes ecològics i de proximitat, són moltes les opcions que tens al teu abast per assolir el màxim benestar. Vols descobrir-ne algunes de les més destacades?

Vil·la antiestrès. Passa un dia tranquil i desestressant als balnearis de Caldes de Montbui, i gaudeix dels plaers de l'aigua. Abans de marxar val la pena que visitis les antigues termes romanes, la Font del Lleó i el Museu Thermalia, un centre on podràs veure l'impressionant col·lecció de l'escultor Manolo Hugué, gran amic de Pablo Picasso. Recorda que l'art calma l'ànima! 

Platges d'ensomni. Entre Sant Pol de Mar i Calella, hi ha vàries cales solitàries que són autèntics paradisos on sentiràs únicament el so adormidor de les onades. Aquest últim municipi és, a més, un dels tres que han aconseguit esdevenir Destinacions de Turisme Esportiu a Costa Barcelona, de manera que propostes actives no te'n faltaran quan et cansis de jeure a la platja.

Deliciós paisatge. L'Alt Berguedà és el territori ideal per als amants de la muntanya i els paisatges feréstecs, però també de les tradicions centenàries i la bona gastronomia. Les estrelles Michelin que ostenten els restaurants Els Casals i Estany Clar confirmen l'extrema qualitat d'una cuina amb arrels profundes i branques creatives.  

  • Vols quedar-t'hi a dormir i prefereixes que sigui en un lloc realment tranquil? Escull una de les cases rurals de les comarques de Barcelona!


Més informació:

Balnearis de Caldes de Montbui
Museu Thermalia
Turisme del Maresme
Turisme Berguedà
Cercador de restaurants amb estrella a la Guia Michelin
Restaurant Els Casals *
Restaurant Estany Clar *