Retorn al paradís

A les comarques de Barcelona és fàcil trobar la platja que estàs buscant: una cala solitària on gaudir del so de les onades, una platja familiar amb tots els serveis o un arenal ideal per fer esport. Vint-i-cinc poblacions costaneres donen per a molt! Pots trobar, fins i tot, unes quantes platges on practicar nudisme. Ja les coneixes?

El naturisme és una pràctica molt estesa al litoral de Costa Barcelona, amb una vintena de platges on pots prescindir tranquil·lament del vestit de bany si et ve de gust. Al Maresme, molts pobles disposen de zones nudistes apreciadíssimes pels seus incondicionals, com la cala Naiara a Montgat, la platja de Ponent al Masnou o la Musclera a Arenys de Mar. D'accés fàcil, hi conviuen naturistes locals amb d'altres arribats de Barcelona tant en tren com en cotxe. . 

Si necessites més intimitat a l'hora de treure't la roba en un espai públic, apropa't a qualsevol de les tres platges situades una mica més al nord, entre Sant Pol de Mar i Calella de la Costa. La platja de la Cabra, la cala de les Roques i la platja Roca Grossa són precioses, amb aigües d'una transparència perfecta i una quietud que et reconciliarà amb el Mediterrani.

Més a prop de la capital catalana, també hi ha platges nudistes molt interessants al Baix Llobregat. La platja de la Murtra de Viladecans, les dunes de Gavà i la desembocadura de l'estany de la Ricarda al Prat de Llobregat són racons poc freqüentats per a no naturistes i podràs gaudir amb calma del sol i del mar fins i tot en temporada alta.

Tampoc et pots perdre el sud de la província, ja que a Sitges hi ha vàries platges que són veritables paradisos naturistes. Al bell mig de la costa del Garraf hi ha cala Morisca, una petita platja entre penya-segats coneguda pel seu ambient relaxat. Amb tot tipus de serveis i ben comunicada, la platja dels Balmins és un arenal nudista situat al costat de l'espigó del port esportiu. I entre Sitges i Vilanova, a tocar de la punta de la Desenrocada, la cala de l'Home Mort i la platja de Roses són dos indrets ideals per aconseguir lluir un bronzejat sense marques.


Més informació:

Club Català de Naturisme
Turisme del Maresme
Turisme del Baix Llobregat
Turisme del Garraf