Mondo Restaurant

A aquest establiment situat al cor del port de Barcelona s’hi pot degustar una cuina marinera elaborada amb productes frescos, la majoria dels quals provenen de Galícia. A la carta, a més de les ostres, les cloïsses de Carril, els percebes i altres mol·luscs i crustacis, s’hi poden trobar plats com la cassoleta de mongetes amb calamarsets i cloïsses, el pop a la gallega cuit a baixa temperatura i amanit amb oli d’oliva picual, els daus de patata infusionats amb farigola i pols de nyores, el risotto de bolets de temporada amb oli de tòfona blanca o la terrina de foie tèbia amb melmelada de poma, moscatell i cruixent de galeta, entre els entrants. Com a plats principals, tenim el rap del Cantàbric amb oli de fruits secs, tartiflet de patata, remolatxa i cansalada ibèrica confitada o el llobarro salvatge al forn amb patates i espècies, si s’escull peix. Els amants de la carn poden escollir entre el rellom de vedella gallega amb rabassoles farcides de gelatina de verdures a la brasa i oli de romaní o el garrí al forn cuit amb el suc amb prunes i patata violeta. Entre les postres, tenim la mousse de xocolata amargant amb cruixent de gingebre i fruits vermells o el mató de vaca, pa de pessic, moscatell, crema de cafè, versionat al tiramisú, entre altres especialitats. La seva carta de vins, amb més d’un centenar de referències, inclou molts productes de la Denominació d’Origen Rias Baixas. Ofereixen un menú degustació.
Preu mitjà
Mig
Situació
Port

Al mapa