Jaume de Provença

Jaume de Provença és un dels pioners de l’anomenada cuina d’autor. Malgrat la gran oferta de cuina creativa que hi ha a Barcelona, aquest restaurant conserva una clientela fidel, que sap valorar la qualitat dels seus productes, així com l’acurada elaboració de totes les seves presentacions. Les salses que acompanyen els plats tenen el segell d’un veritable mestre de cuina. A més, es té molta cura del producte de temporada. Destaquen l’amanida d’espardenyes i marisc a la vinagreta de tòfones, els minicanelons de pasta de full de peus trufats, escalivada i salsa roquefort, o el cruixent de mar i muntanya. Ofereixen un menú degustació i un altre de temporada. La seva bodega és extraordinària, amb més de tres-centes referències de vins nacionals i francesos. El local manté una decoració clàssica i resulta ideal per a gaudir de la cuina d’autor sense sofisticacions ni racions minimalistes.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Menjadors privats

Al mapa