Productes de la Terra
-
Pèsol
Productes de la Terra Costa BarcelonaEl pèsol (Pisum sativum) és una planta de la família de les lleguminoses la llavor de la qual és comestible.
-
Mongeta de Castellfollit del Boix
Productes de la Terra Paisatges BarcelonaDe temporada d'estiu, la mongeta de Castellfollit del Boix és una llegum de cultiu de secà utilitzada a la cuina per acompanyar carn a la brasa o botifarra.
-
Préssec de secà d’Ordal
Productes de la Terra Costa BarcelonaConsiderat un dels productes de més qualitat de la zona, el préssec de secà d'Ordal es conrea entre els municipis de Subirats i Avinyonet del Penedès.
-
Mató de Caldes
Productes de la Terra Costa BarcelonaFormatge fresc tradicional, el mató de Caldes és un producte làctic elaborat de forma totalment artesanal.
-
Oli de varietat vera del Vallès
Productes de la Terra Costa BarcelonaL'oli Vera s'obté d'oliveres que creixen al Vallès Oriental. Es tracta d'un producte d'alta qualitat que compta amb múltiples propietats naturals.
-
Ànec mut del Penedès
Productes de la Terra Costa BarcelonaL'ànec mut del Penedès és un dels productes més apreciats de la comarca per la seva carn menys greixosa. Aquestes aus es crien als corrals de les zones rurals que hi ha al voltant de Vilafranca del Penedès.
-
Mongetes del Vallès Oriental
Productes de la Terra Costa BarcelonaLa comarca del Vallès Oriental produeix fins a 22 varietats singulars de mongeta.
-
Gamba de Vilanova
Productes de la Terra Costa BarcelonaVilanova i la Geltrú està especialitzada en la captura de la gamba vermella o rosada, que es troba només a la mar Mediterrània.
-
Pèsol negre
Productes de la Terra PirineusEl pèsol negre és una varietat del Berguedà que es cultiva en zones de muntanya i es produeix en quantitats reduïdes.
-
Somalla
Productes de la Terra Paisatges BarcelonaLa somalla és un embotit elaborat amb carn magra de porc, similar a la llonganissa i al fuet. La seva producció es concentra principalment a les comarques del Lluçanès i Osona.