Wandern

Una excursió clàssica que ens porta des de Barcelona fins al Monestir de Montserrat passant per Collserola, el Vallès, el Llobregat i Montserrat.

El Sender de Montserrat GR 6 és un sender de gran recorregut de 57 km de longitud que comença a la ciutat de Barcelona, al Laberint d’Horta, i finalitza al Monestir de Montserrat. El recorregut avança a través de la serra de Collserola, la plana del Vallès, la vall del Llobregat i el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. La ruta està senyalitzada sobre el terreny amb les marques blanques i vermelles habituals dels GRs.

L’itinerari entre Barcelona i Montserrat és una excursió clàssica que es pot estructurar en tres  etapes, tot i que també hi ha excursionistes que l’aborden en una única i exigent jornada senderista. Durant la ruta passem per les comarques del Barcelonès, el Vallès Occidental, el Baix Llobregat i el Bages i podem visitar elements d’interès com l’arbre monumental del Pi d’en Xandri, el Monestir romànic de Sant Cugat o les Coves del Salnitre a Collbató.

 

Més informació

Etapa 1
Del Laberint d’Horta a les Fonts
22,3 km | +601 m /  -564 m

Etapa 2
De les Fonts a Olesa de Montserrat
19,9 km | +800 m / -904 m

Etapa 3
D’Olesa de Montserrat al Monestir de Montserrat
15 km | +1.216 m / -602 m

Der Berg der hundert Felsspitzen

Der Berg Montserrat ist eines der kulturellen, spirituellen und religiösen Symbole Kataloniens. Hier steigen die Menschen hoch, um das Heiligtum, die Moreneta (die schwarze Jungfrau) zu sehen und den Knabenkirchenchor beim Singen des Virolais, des Lobliedes auf die Muttergottes von Montserrat, zu hören. Aber der Montserrat ist auch ein Naturpark mit ganz eigenem Charakter, geprägt von den Dutzenden abgerundeter Felsnadeln, die die Gipfellinie zeichnen. 

Aufruf

Rutes destacades

Routen in der Nähe Barcelonas

Entdecken Sie unser Wikiloc Profil

Laden Sie sich die App BCN+ herunter (auf Katalanisch)

In der Nähe Barcelonas gibt es viele Routen. Jetzt haben Sie die App dazu 

 

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te