La recomanació de la setmana

<p>Magna Celebratio</p>

Com era Badalona fa més de dos mil anys? Els romans la van fundar amb el nom de Baetulo i durant molts segles va estar a l'altura de la veïna Barcino. Avui et convidem a fer un tomb per a conèixer una ciutat de l'Antiguitat.

L’agenda del cap de setmana

Un mar obert a tothom
Cultura

La Diputació de Barcelona acull la mostra amb les millors fotografies del concurs internacional “Un Mar Obert a Tothom”.

El Siglo Comedy
Cultura

L'últim dijous de cada mes, la sala El Siglo es transformarà en un teatre que acollirà diferents còmics del panorama regional.

Sant Jordi 2024 a Sant Cugat
Cultura

Preparat/da per Sant Jordi? Participa d'aquesta cita tan especial i de la trentena d'activitats en les setmanes prèvies!

II Jornada de Cultura Medieval al Monestir
Cultura

Amb motiu del Dia dels Monuments i Llocs Històrics, el Museu de Sant Cugat celebra la II Jornada de Cultura Medieval.

Cicle Gaudí - Cinema
Cultura

Pel·lícula: Saben aquell.

En família

Puja al tren de les mines i fes un viatge al cor de la terra on aprendràs com s'extreia el carbó.

 

 

 

 

El + vist

<p>Vistes des de l'Avenc de Tavertet</p>

Vols celebrar una data especial amb la teva parella amb una experiència única? No cal que agafis un avió i et plantis a l’altra punta del continent. A les comarques de Barcelona tens propostes úniques que deixaran la teva parella ben sorpresa. Et proposem 7 plans perquè escullis el que lliga millor amb l’amor de la teva vida. 

<p>Posta de sol al Castell de Burriac</p>

A tots ens agrada visitar un castell, però si aquest té una llegenda, l'experiència encara és més completa. A les comarques de Barcelona hi ha una bona quantitat de fortaleses amb alguna història amagada entre les seves parets: relats sobre princeses i bandolers, animals que fan fugir a un gran exèrcit o llegendes sobre bruixes malvades... Si tens curiositat, para atenció perquè després de llegir aquestes històries voldràs visitar els escenaris on, diuen que una vegada, fa molts i molts anys, van passar de veritat.

<p>Vista de Gironella</p>

Tenen un patrimoni sorprenent, estan ubicats en un entorn que deixa sense alè o parlen de la història del nostre país. Aquests deu nuclis que trobaràs a continuació són deu dels pobles imprescindibles que has de visitar a les comarques de Barcelona. T’enamoraran pel seu llegat patrimonial i natural i et faran descobrir racons que probablement desconeixies. Som-hi?

Zeige 10 - 12 von 22 Ergebnissen.

Bloguers curiosos

Salta conmigo