Barcelona és tradicions úniques. És productes de la terra. És cultura. És escapades i trobades en família. Barcelona és una i moltes a la vegada. Tantes, que tens moltes propostes per descobrir-les aquest Nadal. Quina Barcelona coneixes tu?

Tria la teva activitat

Die Hirtenspiele von Mataró
Cultura

Ein einmaliges Stück, ganz im ursprünglichen Geist des beginnenden 20. Jahrhunderts, aber mit der Kraft und dem Rhythmus des 21. J...

La llegenda del Nadal
En família

Què van descobrir els tres reis savis d’Orient? Què va somiar Josep? Per què tenen ales els àngels?

fira de Santa Llucia de Vilafranca
En família

La fira per guarnir Nadal.

Esport

Si vols demostrar les teves habilitats a sobre dels patins, vine a la pista de gel de Vilafranca del Penedès.

Fires

Descobreix una fira 100% artesanal durant les festes de Nadal.

Més idees per fer aquest Nadal

<p>Els Reis d'Igualada</p>

Aquest any, sí! Estàs preparat per veure com la il·lusió i la màgia tornen a omplir carrers i places de pobles i ciutats? Ja està tot enllestit per rebre els Reis Mags d'Orient com es mereixen. Però sabies que no a tot arreu se'ls rep de la mateixa manera? Des de fa molts anys, a diferents indrets, s'han anat creant tradicions que encara fan més especials les cavalcades i la nit de Reis. Vols descobrir-les? 

<p>Galets de Nadal</p>

El Nadal és una celebració que a les comarques de Barcelona es viu en família i al voltant d'una taula plena de plats tradicionals. En un territori amb tanta diversitat de productes de qualitat, no deixa de sorprendre que el consens sobre el menú d'aquestes festes sigui tan gran. Els caldos contundents, la cuina de l'aviram, les amanides amb verdures de temporada i les torronades no hi poden faltar. Vols saber què s'acostuma a menjar en aquestes dates tan especials? 

<p>A les fires de Nadal trobaràs el teu tió</p>

No cal marxar al nord d'Europa per gaudir de la màgia dels mercats de Nadal: a les comarques de Barcelona són molts els pobles i ciutats que organitzen boniques fires on comprar figuretes per al pessebre i tot tipus de guarniments tradicionals. Algunes hi són fins el 23 de desembre, però per què t'hauries d'esperar fins a l'últim moment? Apropa-t'hi aquest cap de setmana i deixa't inundar per la calidesa de l'esperit nadalenc.  

Zeige 1 - 3 von 9 Ergebnissen.