Anem de pícnic i fem un bany?


Quan arriba la calor, una bona proposta és fer pícnic a prop de zones de bany on refrescar-te. Te'n proposem 4 on et podràs banyar, o remullar les cames... Tant a la muntanya i amb aigua ben freda, com a zones més urbanitzades, totes et sorprendran i als nens els encantarà!

1. Àrea de pícnic del Pont de Sant Joan (Bagà)

Entre Bagà i Gisclareny trobaràs aquesta fantàstica àrea de pícnic amb accés directe al riu Bastareny, la seva aigua és freda tot l'any i el cabal no és molt abundant, però suficient per remullar-te les cames i els peus.  Té 6 taules de fusta i 6 barbacoes repartides a banda i banda de la carretera. És una àrea molt ombrejada,  té una bona zona d'aparcament i tot i ser a tocar la carretera, aquesta no és molt transitada. No et perdis el naixement del riu Bastareny! Està només a 4 quilometres i s'hi pot accedir en cotxe i a peu sense gaire esforç.
 
 

2. Àrea de pícnic de la Font dels Oms (Cardedeu)

Al límit nord-oest de Cardedeu hi ha aquesta àrea de pícnic, una mica amagada. Et sorprendrà, té 6 taules de fusta molt ombrejades, la font que li dóna nom, jocs infantils i accés a la riera de Cànoves, que just en aquest punt, té un petit salt.  Estaràs envoltat de natura i frescor al costat de la zona urbana, però sense veure-la. 
 
 

3. Àrea de pícnic de les Deus (Sant Quintí de Mediona)

Descobreix aquest interessant paratge natural format pel torrent del Duc que en aquest punt salva una certa alçada i ha format uns petits gorgs. La zona de pícnic és de pagament i la gestiona el bar que hi ha a l'entrada. Té moltes taules de fusta que es van col·locant a mesura que arriba la gent. Just davant de les taules, el torrent forma una piscina natural on està permès el bany. El bar té serveis i, atenció! un parc vertical amb tirolines que passen per sobre els gorgs
 
 

4. Àrea de pícnic Els Plàtans d'en Soler (Sant Pere de Riudebitlles)

Acollidor i amagat racó a l'extrem oest de la població amb 3 taules de fusta molt ombrejades i separades i força allunyat de la zona urbana. Està en un meandre del riu Bitlles, al que s'hi pot accedir per uns graons de fusta; no sempre baixa molta aigua però els peus sí te'ls podràs remullar. 
 
 
  • Aquest és un més d'una sèrie d'articles sobre les àrees de pícnic de les comarques de Barcelona, escrits per Marta Dachs, creadora del blog Som de pícnic.


Weiterführende Informationen:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.