Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Dia de compres exclusiu a La Roca Village

$altText

La Roca Village

La Roca Village és el teu destí per passar un dia de shopping inoblidable. Aniràs al matí des del centre de Barcelona en un autocar de luxe i a la tarda tornaràs a la ciutat.

T'hi esperen més de 130 botigues de les firmes nacionals i internacionals amb molt d'estil i descomptes de fins al 60% tot l'any. Disposaràs de la targeta VIP Shopping Express®, amb la qual obtindràs un 10% de descompte addicional, i també de la targeta regal de 50 €, que podràs utilitzar a les botigues que tu triïs. No hauràs de preocupar-te de les teves compres, ja que tindràs servei hands-free shopping!!

Quan vulguis descansar podràs dinar dos plats al restaurant Pasarela, local modern que hi ha al mateix centre comercial i que elabora cuina mediterrània.

A La Roca Village trobaràs tot el que pots necessitar per relaxar-te amb la família o amb els amics, com ara carrers plens de botigues, restaurants i terrasses i wifi gratuït, tot en una preciosa vila mediterrània per on no et cansaràs de passejar.

Producte
Professional
Públic final
Tipus de client
Adult
Sènior
Parella
Mercat
Espanyol
Anglès
Francès
Rus