Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Escapada gastronòmica: nit al Paradís amb sopar KM0

$altText

Gaudeix d'una nit d'allotjament en un bungalow de fusta per a dues o quatre persones i d'un sopar amb productes de proximitat de la cuina tradicional catalana i del territori.

Els productes estrella provenen de l'horta ecològica de l'Hort del Navarro de Súria, del cultiu propi i dels productors més pròxims. Trobaràs, per exemple, mel de la serra de Castelltallat, llet de cabra i carn de xai. Els embotits són d'elaboració pròpia i 100% naturals, sense conservants ni additius. Les receptes passen de generació en generació perquè el nostre paladar pugui degustar-les.

Segons quina sigui l'època de l'any en què facis la visita, podràs assaborir allò que la temporada proporcioni: calçots, bolets, verdures i les autèntiques postres, com la crema catalana, i podràs descobrir els secrets que amaga cadascun d'aquests plats.

Producte
Públic final
Tipus de client
Adolescent
Nen
Adult
Sènior
Jove
Família
Parella
Mercat
Català
Espanyol
Anglès
Francès