Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Escapada modernista amb menú degustació

$altText

Hotel Don Cándido

Regala’t una escapada modernista a Terrassa! Vols descobrir la Terrassa modernista i medieval? Vine a l’Hotel Don Cándido, de quatre estrelles, i passa una nit en habitació doble, amb esmorzar bufet.

Deixa’t guiar en una visita a la Masia Freixa, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat i joia del patrimoni modernista, ubicat al parc de Sant Jordi.

Al restaurant de l’hotel, el restaurant Mun, de cuina creativa, podràs gaudir d’un menú degustació.

I, si encara vols més, pots passejar al teu aire per la ciutat i admirar un dels millors exemples del modernisme industrial català, el vapor Aymerich, Amat i Jover al mNACTEC; la Casa Alegre de Sagrera, un altre edifici modernista; el parc de Vallparadís o la Seu d’Ègara i les esglésies de Sant Pere.

Subjecte a disponibilitat de l’hotel o del restaurant.

Oferta vàlida per a les nits de divendres o dissabte. Visita guiada a la masia Freixa els dissabtes al matí o diumenges al matí. El menú degustació del Restaurant MUN s’ofereix tots els dies, al migdia i a la nit.

Preu per persona 67 € per persona (IVA inclòs, taxa turística inclosa) Preu per adult, compartint habitació doble. Vigència 01/01/2017 - 30/11/2017 Producte
Públic final
Tipus de client
Adult
Sènior
Parella
Single
Mercat
Català
Espanyol
Anglès
Francès