Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

De compres a La Roca Village i visita a la Casa Batlló

$altText

Passa un dia inoblidable anant de compres a La Roca Village i visitant la Casa Batlló! Estan inclosos els bitllets d'anada i tornada amb el servei d'autocar de luxe des del centre de Barcelona fins a La Roca Village. També tens una targeta VIP que et proporciona un 10% de descompte addicional a La Roca Village.

La Roca Village és el teu destí per passar un dia de shopping de luxe inoblidable. Més de 130 boutiques amb les firmes nacionals i internacionals més chic, i descomptes de fins el 60% tot l’any. Al Village trobaràs tot el que pots necessitar per relaxar-te en família o amb els amics: restaurants i terrasses, parking i wifi gratuïts… Tot a una preciosa vila mediterrània on no et cansaràs de passejar. I amb La Roca Village Shopping Express®, podràs anar des del centre de Barcelona al Village en només 40 minuts.

La Casa Batlló, coneguda com la joia de Gaudí, és molt més que un edifici: és un monument a l'art, a l'arquitectura i al disseny. Està considerada una obra mestra arquitectònica singular del Modernisme i ha esdevingut una de les obres més emblemàtiques d'Antoni Gaudí i un autèntic símbol de Barcelona.

Producte
Professional
Públic final
Tipus de client
Adult
Sènior
Parella
Single
Mercat
Espanyol
Anglès
Francès
Rus