Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Visita Cardona i descobreix qui eren els senyors de la sal!

$altText

Cardona, situat a poc més d'una hora de Barcelona, és un acollidor poble d'encant medieval ubicat en un entorn natural privilegiat, on pots gaudir d'un ventall d'activitats saludables que s'adapten a petits i a grans.

Amb el tiquet integrat Cardona Tiquet gaudiràs de tres visites guiades als tres principals atractius de Cardona a un preu únic. Visitaràs la Muntanya de Sal, la més espectacular d'Europa; l'imponent castell, que va ser residència del llinatge més ric de Catalunya: els Cardona; es tracta d'una fortalesa amb més de 1.000 anys d'història que s'ha restaurat completament. També visitaràs el centre històric, un entramat de carrerons estrets amb molt d'encant reconeguts com a Bé Cultural d'Interès Nacional des del 1992. A més a més, podràs gaudir del comerç, la gastronomia i els productes autòctons que t'ofereix el centre històric. Tots els diumenges al matí reviuràs l'essència del poble-mercat.

Producte
Professional
Públic final
Tipus de client
Adolescent
Adult
Sènior
Jove
Grup
Família
Parella
Escoles
Mercat
Català
Espanyol
Anglès
Francès