Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Visita Cardona i descobreix qui eren els senyors de la sal!

$altText

Cardona, situat a poc més d'una hora de Barcelona, és un acollidor poble d'encant medieval ubicat en un entorn natural privilegiat, on pots gaudir d'un ventall d'activitats saludables que s'adapten a petits i a grans.

Amb el tiquet integrat Cardona Tiquet gaudiràs de tres visites guiades als tres principals atractius de Cardona a un preu únic. Visitaràs la Muntanya de Sal, la més espectacular d'Europa; l'imponent castell, que va ser residència del llinatge més ric de Catalunya: els Cardona; es tracta d'una fortalesa amb més de 1.000 anys d'història que s'ha restaurat completament. També visitaràs el centre històric, un entramat de carrerons estrets amb molt d'encant reconeguts com a Bé Cultural d'Interès Nacional des del 1992. A més a més, podràs gaudir del comerç, la gastronomia i els productes autòctons que t'ofereix el centre històric. Tots els diumenges al matí reviuràs l'essència del poble-mercat.

Aquestes tres visites es poden realitzar en un mateix dia (dissabte o diumenge), o bé combinades al llarg del cap de setmana.

El transport, els àpats i l'estada, en cas de pernoctació, no estan inclosos.

Es recomana arribar 30 minuts abans de l'hora d'inici de la visita per rebre les indicacions oportunes.

El recorregut no està adaptat per a minusvàlids.

En el cas de la Muntanya de Sal, és obligatori l'ús del casc per a tots els visitants (inclosos els nens i els menors). Temperatura: 17 ºC.

Visites guiades amb places limitades.

Es recomana comprar les entrades en línia.

Els horaris de la visita guiada al castell i al centre històric poden variar segons els actes privats de la Col·legiata de Sant Vicenç i de l'església parroquial de Sant Miquel.

L'interior i l'exterior de la Muntanya de Sal, el castell i el centre històric ofereixen espais únics per organitzar-hi actes singulars. Demana més informació a: nriart@adleisure.com

Preu per persona 18 € Vigència Il·limitat (actualment disponible els caps de setmana). - Il·limitat (actualment disponible els caps de setmana). Producte
Professional
Públic final
Tipus de client
Adolescent
Adult
Sènior
Jove
Grup
Família
Parella
Escoles
Mercat
Català
Espanyol
Anglès
Francès