Si ets un mitjà o professional del sector turístic, informa't sobre tot allò que passa a la destinació Barcelona. Segueix l'actualitat dels periodistes i influencers que ens visiten.

Què diuen els mitjans?

Time Out

Time Out publica un especial amb 38 escapades a prop de Barcelona. Activitats i visites relacionades amb el mar, la natura, la cultura o la gastronomia, per gaudir de l’estiu sense haver de marxar lluny.

Mariel de viaje

Mariel de viaje, la youtuber de viajes, explica en un vídeo tot el es pot gaudir a prop de Barcelona. No creuràs que això és Barcelona.

La Vanguardia

La Vanguardia publica un especial de vacaces amb glamour. Descobreix els resorts de bungalows i ‘glamping’, un estil de vacances que cada dia té més seguidors. 

Notes de premsa

Nous busos al Montseny i al Parc de Sant Llorenç

La Diputació de Barcelona i Territori i Sostenibilitat posen en servei nous busos per accedir als parcs naturals del Montseny i de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. La mesura, que ja es va provar l’any passat al Montseny, funcionarà tot l’any els dissabtes, diumenges i festius, dies de més afluència de visitants als parcs.

Enquesta flaix setembre ocupació turística

Els hotels obtenen les millors dades d’ocupació turística, aquest estiu. Els hotels han obtingut una ocupació mitjana del 84,2%, durant la temporada d’estiu 2019 (de juny a setembre), 3,2 punts percentuals per sota del 2018, segons l'Enquesta Flaix d'ocupació turística del mes de setembre als allotjaments de l’Entorn de Barcelona.

Reputació online comarques de Barcelona

El conjunt de recursos de l’Entorn de Barcelona obtenen un 8,18 en les valoracions a internet d’atractius turístics, segons l’Índex de Reputació Online iRON. Aquest índex analitza més d'1.250.000 opinions online per a més de 17.000 recursos turístics de l’Entorn de Barcelona, localitzats a les principals plataformes a internet. 

Articles temàtics

Les platges a les comarques de Barcelona

A les comarques de Barcelona és molt fàcil trobar-hi la platja que estàs buscant. Descobreix el teu racó preferit del Mediterrani i gaudeix dels plaers infinits del sol i el mar.

La cultura a les comarques de Barcelona

Les comarques de Barcelona compten amb un patrimoni espectacular, festes i tradicions milenàries i museus per a totes les curiositats. Descobreix la cultura

La natura a les comarques de Barcelona

Més de cent mil hectàrees d'espais protegits t'esperen a les comarques de Barcelona. Descobreix l'escenari perfecte per reconnectar amb la natura!

Imatge corporativa

Material gràfic

Descarrega't els logotips de la marca Barcelona és molt més i de  les marques territorials Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona. I per a la seva correcta aplicació, segueix les normes bàsiques d'utilització.

Banc d'imatges

Si ets un mitjà o publicació i necessites imatges de les comarques de Barcelona, contacta amb nosaltres, explica'ns el teu projecte i t'oferirem el material que necessites. 

Contacta amb nosaltres

Necessites informació? Et facilitem les dades de contacte del nostre departament de comunicació per resoldre tots els teus dubtes sobre la destinació Barcelona.