Experiences

How do you feel?

Find the right experience for each moment

Showing 31 - 36 of 110 results.

<p>Castell de Cardona</p>
Adventurous

De Cardona a Súria i de Súria a Manresa, dues rutes que ressegueixen el camí del transport de la sal. L'itinerari es pot fer a peu o en bicicleta, sempre a prop de les aigües del riu Cardener. Una oportunitat per visitar restes històriques mil·lenàries com dues necròpolis i el poble vell de Súria. I d'altres de més actuals, però també d'interès, com la colònia Palà de Torroella, del terme municipal de Navàs, i el Parc de l'Agulla de Manresa.

<p>Wine tourism in the Penedès region</p>
Relaxed

Beyond the Collserola Mountains that embrace Barcelona, there are plenty of little-known beauty spots through which you can discover the essence of the regions of Barcelona, while enjoying more peace and quiet.

<p>A walk in the woods</p>
Relaxed

Lots of people dream of a holiday in the countryside, staying in the heart of nature, trying typical dishes, discovering traditional trades and experiencing village life. Are you one of them? Keep reading! You’ll find a selection of suggestions for enjoying sustainable rural tourism in the regions of Barcelona.

<p>Old shops in Calaf</p>
Curious

Do you like old shops? Those where everything is designed to display the products and make them stand out. Those where, wherever you look, you find giant mirrors, columns, staircases, giant cash registers and hidden details that transport you to another era. Many towns and cities have made an effort to keep the shops as they were, without modernising them unnecessarily. You can find examples just walking around, but there are places where these shops have become their own identity feature. Do you know where they are? 

<p>Espais Naturals del Delta del Llobregat</p>
Curious

Arribes al divendres sense temps per planejar el cap de setmana? Potser et ve de gust canviar d’aires sense empassar-te les cues de l'autopista. Doncs molt més a prop del que et penses tens moltes opcions per gaudir de la cultura i la natura de forma respectuosa i sostenible. Segurament ja coneixes el segell de turisme sostenible Biosphere; el que potser encara no has descobert són aquests llocs que et faran gaudir de moments inoblidables. Els descobrim?

<p>El xarel·lo és un raïm excel·lent per produir cava i vi blanc</p>
Foodie

Per què hi ha 7.000 hectàrees plantades de xarel·lo a la DO Penedès? Sens dubte, aquesta és una de les varietats autòctones amb més personalitat del panorama vitivinícola català. Coneguda com pansa blanca a la DO Alella, on també és una de les grans protagonistes, el xarel·lo és conegut principalment per ser un raïm excel·lent per la producció de vi blanc i de cava. Aquesta última és la principal raó d’aquestes 7.000 hectàrees de vinya xarel·lo al Penedès.

Showing 31 - 36 of 110 results.

I

Culture and traditions
 
 
 
I

Sun and beaches
 
 
 
I

Nature
 
 
 
I

Sports
 
 
 
I

Gastronomy and wine tourism
 
 
 
Download our guides and maps
GO THERE

Coming soon…

Don’t miss a thing!
--

Ara pots visitar l'obra més desconeguda de Gaudí. Un jardí únic que va dissenyar i regalar a la família Artigas com a mostra d'agr...

Relaxed

Almost 40 scenes, 400 characters, an orchestra and a great team of mechanical equipment handlers, technicians, and costume and mak...

Adventurous

  Visita les Coves del Toll a la capital del Moianès i endinsa't en un viatge per la prehistòria.