El Palau Güell Secrect

Palau Güell
19/10/2019 Barcelona

Vine al Palau Güell i descobreix els seus secrets amb una visita als espais ocults que normalment estan tancats al públic.

Where?

Palau Güell

El Palau Güell secret és una visita que permet entrar a espais ocults que normalment estan tancats al públic. Al llarg del recorregut per indrets recòndits s'anirà enfilant la història i vida quotidiana de la família Güell. Veure el Palau a la penombra, amb poca gent, entrar al despatx d'Eusebi Güell, accedir a la capella del saló central des de l'interior, l'emoció d'escoltar l'orgue a la balconada del costat o la vista enlluernadora del terrat, són motius pels quals us sentireu privilegiats de gaudir d'aquesta proposta singular.

Aquesta visita es realitzar el 3r dissabte de mes. Horari: de 8.30 h 22h. Preu: 20€. Per motius de seguretat, no es permet l'assistència a l'activitat a menors de 10 anys. Activitat amb certa dificultat d'accessibilitat.

 Web

Attachments


The Forest and Earth Fair

23/11/2019 - 24/11/2019 Vallgorguina

Discover what life linked to the Vallgorguina Forest used to be like at the Forest and Earth Fair.

How did they cut firewood when there were no mechanical saws and everything was manual? At the Vallgorguina Forest and Earth Fair, women offer a demonstration on how to cut trunks with a handsaw. Although we might think otherwise, it was the women who were responsible for this task, as they were at home and needed firewood, while the men were working away in the forest. You can also find out about the work of a charcoal maker, woodcutter and cork stripper. The town linked to the forest world has a lot to reveal! 

 Web

Attachments


Les malediccions del castell

18/10/2019 - 16/10/2019 Montesquiu

Posa a prova la teva valentia mentre busques els fantasmes i esperits que han viscut a les dependències del castell de Montesquiu. Un espectacle que pot fer por... i que és millor veure’l acompanyat!

Where?

Castell de Montesquiu

Vine a gaudir de l'espectacle itinerant per les diverses dependències del castell de Montesquiu a la recerca dels esperits, ànimes, espectres i fantasmes que hi perviuen, de tots els ''ectoplasmes'' posseïts, malvats i perversos que hi han viscut fins avui.

Espectacle recomanat per a majors de 8 anys. Places limitades. Durada de l’espectacle: 90 minuts.

Tots els divendres i dissabtes d'octubre. Horari: 20 h.

Contacte i venda d'entrades: parcs.diba.cat/web/montesquiu.

El mateix dia de la visita es poden adquirir les entrades al castell, sempre que quedin places disponibles. 

 Web

Attachments


Festa Remença de Tavèrnoles

20/10/2019 Tavèrnoles

Tavèrnoles celebra Sant Galderic amb la Festa Remença, centrada amb el fet històric de l’assalt del castell de Savassona per part dels pagesos remences.

Where?

Nucli antic de Tavèrnoles

C/ Església, 1 -

Tavèrnoles celebra la Festa Remença, una renovació de la Fira de Sant Galderic, però centrada amb un fet històric, l’assalt del castell de Savassona per part dels remences (22 de juliol de 1485). Es farà una recreació històrica, hi haurà parades d’artesans i oficis, 12a Cursa de St Galderic, tallers i activitats pels infants i més activitats.
Entrades anticipades de la recreació a: http://tincticket.com/la-presa-del-castell-de-savassona

 Web


The Colònia Güell Modernist Fair

Festa Modernista de la Colònia Güell
18/10/2019 - 20/10/2019 Santa Coloma de Cervelló

Go back to the Colònia Güell as it was 100 years ago at the Modernist Fair.

The Colònia Güell Modernist Fair recreates the everyday scenes of life one hundred years ago. Participating actors take you back to the community at the beginning of the 20th century with their period clothing, attention to detail and highly credible scripts. If you have never been there, you will get a glimpse into what it was like during its golden era!  

 Web

Attachments


Fira de Tardor de Navàs

Fira Tardor de Navàs
19/10/2019 - 20/10/2019 Navàs

Viu una nova edició de la Fira de Tardor de Navàs! Vine a firar-te a la Fira d'Artesans i a gaudir de la Mostra de la Verema. No et perdis la caminada "Entrevinyes" ni el Tastaentorn! Te'n lleparàs els dits!

Where?

Navàs

Plaça de l'Ajuntament -

La fira començarà dissabte amb la caminada "Entrevinyes", recorregut per vinyes que et permetran descobrir-ne patrimoni de la mà dels vinyataires qui t'explicaran les característiques del vi que produeixen. Seguint en la línia de l'art de l'enologia, la Plaça de l'Església es convertirà, a partir de les dotze del migdia, en l'escenari de la Mostra de la Verema de Navàs i el Tastaentorn. Durant tot el dia es podrà degustar menjar i vi de proximitat i es duran a terme tallers infantils i concerts en directe.

I diumenge, tens cita Fira d'Artesania a la Plaça de l'Ajuntament amb diverses parades d'artesans i amenitzada amb diferents activitats paral·leles com la Trobada de Puntaires, la Roda d'Esbarts, Sardanes, jocs per a la mainada o l'espai de tast i tallers.

 Web

Attachments


The Cava and Tapa Market

Mercat del Cava i la Tapa de Sant Pere de Ribes
19/10/2019 - 20/10/2019 Sant Pere de Ribes

If you like good food washed down with a good drink, don't miss the Sant Pere de Ribes Cava and Tapa Market.

The restaurant owners in Sant Pere de Ribes and the small cava producers in the Garraf, Penedès and Anoia regions all attend the Cava and Tapa Market. During this surprising event you will be served the best tapas and cavas in the area. Eat, drink and be merry while enjoying the activities that the local associations put on for the event.

 Web

Attachments


Sarroca Medieval (Mediaeval Sarroca)

12/10/2019 - 13/10/2019 Sant Martí Sarroca

Sant Martí Sarroca's monumental site returns to its mediaeval origins. Do you fancy joining in?

Sarroca Medieval is the name of an event that takes the village of Sant Martí Sarroca back five centuries. Come and see how the mediaeval knights, traders and artisans spring to life in the monumental site of this small village in the Penedès region. Don't miss the market or the street shows and don't forget to visit the exhibition of historic clothes as well as the mediaeval camp!

 Web

Attachments


Mushroom Fair

12/10/2019 Vilada

The mushroom is the star of this fair, held in Vilada in October, with a whole range of ideas and activities..

Where?

Vilada

Stalls of mushrooms, food produce and artisan goods, all of this is to be found in the Town Hall square when the Mushroom Fair takes place; there are also activities such as: a mycology show, exhibitions and workshops and many more, as well as the traditional cava bottle plaque collectors' meeting and a tasting of mushroom coca for one and all. If you wish, you can also visit the village in a horse-drawn carriage.

Vilada City Council

 Web

Attachments


Arts i Natura Festival

Masia d'en Cabanyes
11/10/2019 - 12/10/2019 Vilanova i la Geltrú

L'Arts Natura Festival permet a les famílies gaudir durant dos dies del món de les arts i la natura, la literatura, el teatre, la dansa i la música

Where?

CIRMAC (Masia d'en Cabanyes)

Camí Ral, 3 -

L’Arts i Natura festival permet a les famílies iniciar la temporada amb inspiració i energia, entrant, durant dos dies, al món de les arts i la natura, la literatura, el teatre, la dansa i la música, amb jocs, espectacles i tallers que fomentaran la creativitat, l’aprenentatge i la solidaritat, tot facilitant alhora la descoberta i coneixement del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes de la Masia d’en Cabanyes.

 Web

Attachments


Visita guiada pel patromoni de Moja

02/11/2019 Olèrdola

Aquesta visita ens portarà a conèixer els racons més emblemàtics de Moja.

Where?

Moja

Visita gratuïta, però cal inscripció que es pot fer a través del correu electrònic oldl.turisme@olerdola.cat o bé trucant al telèfon de l’Ajuntament, el 93 890 35 02. Les places són limitades.
Punt de trobada: Sindicat (Cooperativa) C. Carrerada s/n Moja, a les 10.30h. Es prega puntualitat.

 Web


Visita guiada al Sant Sepulcre

20/10/2019 Olèrdola

El Sant Sepulcre és l'única església romànica de planta circular del Penedès.

Where?

Casa del Sant Sepulcre

L'Ajuntament d'Olèrdola organitza visites gratuïtes en els següents horaris: 10.30h, 11.30h i 12.30h.
Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic oldl.turisme@olerdola.cat o bé trucant al telèfon de l’Ajuntament, el 93 890 35 02. Les places són limitades.
Punt de trobada: davant de la Casa del Sant Sepulcre. Es prega puntualitat.

 Web


Vinòleum

19/10/2019 - 20/10/2019 Font-rubí

Guardiola de Font-rubí omple els seus carrers de productes locals que podreu tastar acompanyats de música i activitats.

Where?

Carrers del centre de Guardiola de Font-rubí

. Mostra de vins, olis i artesania.
. Música en viu.
. Festa del most.
. Tallers, cates i degustacions.
(alguna de les activitats són de pagament, consulteu el programa)

No t'ho pots perdre!

 Web


Igualada Medieval

20/10/2019 Igualada

Igualada, capital de l'Anoia, és coneguda pel tèxtil i l'adoberia, però molt abans, ja era un nucli medieval rellevant.

Where?

Nucli Antic

Garcia Fossas, 2 -

Descobriu, amb aquesta visita guiada, els orígens medievals d'Igualada, una vila que envoltada per castells i senyors feudals, va ser capaç d'esdevenir la capdavantera de la Conca d'Òdena. Envoltada de muralles, no només era un punt clau, sinó que esdevingué un dels principals mercats de l'Anoia que, amb el pas dels segles, va anar creixent i evolucionant.

 Web

Attachments


Art Ecclesia

20/10/2019 Veciana

Visita guiada al Centre d’Interpretació del Patrimoni Religiós de l’Anoia, gaudint de les immillorables visites sobre l'altiplà de Calaf!

Where?

Art Ecclesia

Segur -

Al poble de Segur, del municipi de Veciana, descobrireu a l’antiga església de Santa Maria, el Centre d’Interpretació del Patrimoni Religiós de l’Anoia, un espai especial des d’on iniciar un viatge de descoberta del patrimoni religiós comarcal recorrent-lo des del romànic fins al barroc, tot això mentre gaudiu de les immillorables vistes sobre l’altiplà de Calaf.

 Web

Attachments


La Llacuna Emmurallada

19/10/2019 la Llacuna

El poble de la Llacuna és un dels més rics en patrimoni de la comarca de l’Anoia. Vine a visitar-lo!

Where?

Nucli Antic

Plaça Major, 2 -

A més de jaciments arqueològics, la granja cistercenca d’Ancosa i el castell de Vilademàger, destaca el nucli emmurallat del poble, nascut a redós d'un camí trashumant antic i diversos dominis eclesiàstics que podreu descobrir en aquesta visita guiada.

 Web

Attachments


Visita guiada i exposició d'orquídies a la Pineda del Remolar

20/10/2019 Viladecans

Vine a conèixer l'espai natural de la pineda litoral del Remolar!

Where?

Remolar-Filipines

Obrim un itinerari a les visites guiades amb un recorregut que passa per indrets com Ca la Pilar i podràs visitar l'exposició d'orquídies del Delta, un dels tresors més amagats que ara podràs veure amb unes fotos espectaculars.

 Web

Attachments


Viladecans Style Run

20/10/2019 Viladecans

Visita els punts més emblemàtics de Viladecans fent salut amb la Viladecans Style Run.

Where?

Viladecans Style Outlets

Tant en la cursa de 10 km com en el de 5 km podràs gaudir d'un recorregut molt atractiu que travessa Viladecans. Una cursa cronometrada per ChampionChip, preparada perquè et puguis superar a tu mateix/a i aconseguir la teva millor marca personal. I si vens amb Renfe el bitllet és gratuït!

 Web

Attachments


“Tasta el Masnou”, degustació de productes locals

15/12/2019 El Masnou

Us convidem a degustar productes elaborats al Masnou, maridats amb vi de la DO Alella.

Where?

Casa de la Cultura

Pg. de Prat de la Riba, 16 -

Un sommelier expert conduirà l’activitat perquè pugueu gaudir d'aquesta experiència. Preu: 7 €.

Informació: Oficina de Turisme del Masnou: 93 557 18 34 / turisme@elmasnou.cat

Reserves: plataforma Queda’t
https://www.quedat.cat/Categoria/activitatsculturals

 Web

Attachments


Jornada de portes obertes al Museu Cusí de Farmàcia

26/10/2019 El Masnou

El Museu Cusí de Farmàcia pertany a la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.

Where?

Museu Cusí de Farmàcia

Alcon Cusí SA. C/ de Camil Fabra, 58 -

Mostra una farmàcia benedictina del segle XVIII procedent del monestir de Santa María la Real de Nájera.
El Museu obre les portes al públic dos dissabtes l’any. La visita dura 45 minuts i és gratuïta. Hi ha aparcament.

Informació i reserves: museucusi@rafc.cat / 637 429 602 (Martí)
 

 Web

Attachments