Traditional festivals, cultural activities, sports competitions and sightseeing tours in nature. If you want to get the most out of Barcelona's regions, check out our events calendar!

Des de casa

13/06/2020 Mediona

XV Mostra de cervesa artesana de Mediona

Torna d'una manera diferent però, com sempre, amb bona cervesa i bons amics amb qui compartir-la!

06/06/2020 Mediona

COTA Vins. Festival de Vins d'Altura

Un festival per donar a conèixer els vins d'altura, és a dir, aquells elaborats amb raïm conreat a cotes superiors als 500 m sobre el nivell del mar.

Palau Güell a casa
10/06/2020 Barcelona

Dia Mundial del Modernisme

El Palau Güell de Barcelona, en motiu del Dia Mundial del Modernisme, organitza diverses activitats en el seu espai virtual. Consulta les activitats i segueix-les des de casa!

#viuelModernisme!!
10/06/2020 Comarques de Barcelona

#viuelModernisme!

Aquest any no hem pogut gaudir de les fires i festes modernistes que cada primavera guarneixen les nostres ciutats, però el 10 de juny, Dia Mundial del Modernisme, les recuperarem! 
 
06/06/2020 - 07/06/2020 Torrelles de Llobregat

Festa de la cirera de Torrelles


Els dies 6 i 7 de juny, la popular celebració torrellenca es traslladarà a les xarxes socials amb divertides propostes pensades per a tots els públics i per a totes les edats.

28/05/2020 - 31/12/2020 Esplugues de Llobregat

La nena de les mans inquietes


Petites històries, grans dones. Nou vídeo-contes dedicats a nou dones que són o han estat rellevants en àmbits com la creativitat, la ciència, les arts o els oficis a casa nostra.

 

Showing 1 - 6 of 31 results.

A conseqüència de la situació actual, l'agenda d'activitats de Barcelona és molt més no pot garantir que tots els actes que s'hi mostren disposin de les dades més actualitzades. És molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és correcta i no ha patit canvis  o anul·lacions.

Més propostes!

 

Res dura per sempre. Ens Retrobem al Berguedà

 
   
 
 

Ben aviat... #EnsRetrobemalBerguedà   Mira el vídeo!

 
 

El joc de la diversitat dels parcs

 
   
 
 

Juga en família des de casa per descobrir la diversitat patrimonial dels espais naturals que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals i entendre així la necessitat de gestionar el territori.

 

 

 

Showing 1 - 2 of 10 results.