No t'ho perdis

<p>Càmping El Garrofer de Sitges </p>

El glàmping és una opció que té cada cop més tirada per gaudir de la natura sense renunciar a cap comoditat. El nom ve de l’anglès: glamorous camping. No cal explicar molt més per entendre que és una experiència que et promet relax i tranquil·litat amb tots els luxes. A continuació, et proposem algunes opcions que tens molt a prop per gaudir de la costa, dels Pirineus i dels millors paisatges de les comarques de Barcelona. Les vols descobrir? 

Properament...

Alquímia de Primavera
Natura

Una iniciativa per a donar la benvinguda a la primavera conreant la renovació que ofereix la nova estació. Un dia d'activitats env...

Taller de dibuix entre arbres fruiters
Natura

Envoltats per la natura que hi ha a la finca de La Beneta, la il·lustradora Maria Sagrera ens guiarà en un taller de dibuix per pl...

Passejada botànica guiada
Natura

Descobreix els usos i virtuts de les plantes en aquesta passejada.

 

 

 

 

El + vist

<p>Zona de pícnic de la Font Terrers a Gósol</p>

El Berguedà t'ofereix un munt de possibilitats per a passar el dia, un cap de setmana... La millor destinació si vols gaudir de la natura, fins i tot a l'hora de dinar. Siguis on siguis, sempre pots fer un pícnic en una de les moltes àrees habilitades que hi ha. En trobaràs per tota la comarca, a la muntanya i a prop dels pobles. Te'n proposem cinc. Recorda d'emportar-te sempre la brossa.
 

<p>Observatori astronòmic de Castelltallat</p>

De vegades, per recordar el miracle de l'existència, un només ha d'aixecar el cap i mirar el firmament: lluny de la contaminació lumínica de les grans ciutats, és possible percebre prou bé la grandesa del cosmos. No obstant, per apreciar-ho encara millor, hauràs d'apropar-te a un observatori astronòmic. Aquestes cases dels estels se situen en llocs privilegiats, amb estabilitat atmosfèrica i cels impol·luts, i posseeixen uns telescopis tan potents que, quan s'obren, un espectacle fabulós es desplega davant els ulls. A les comarques de Barcelona hi ha uns quants espais ideals per a la contemplació dels astres. Saps quins són? 

<p>Cabra de Ramats al Bosc</p>

Si t'agraden els animals, estar en contacte amb la natura, conèixer oficis tradicionals, i si a més a més portes canalla, sortir a pasturar per unes hores un ramat, sigui de xais o de cabretes, de ben segur et farà feliç. Vols conèixer en primera persona l'ofici de pastor? A les comarques de Barcelona hi ha diferents possibilitats de fer-ho!

Showing 19 - 21 of 21 results.

Guies i mapes