Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Menges de guerra

$altText

El camp d’aviació de Santa Margarida i els Monjos va ser durant la Guerra Civil un dels aeròdroms més importants de Catalunya.

El refugi del Serral, i antic punt de comandament, és el més gran del municipi i el més ben conservat de tots els que van existir. Té 10 metres de profunditat, pensat per a poder resistir l’impacte de les bombes, i un recorregut de 70 metres. Encara es conserven les 3 xemeneies de ventilació, visibles des del Parc de la Memòria on també s’hi troba el Ciarga (El Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria), en el que el visitant podrà conèixer la història de l'aviació republicana, el testimoni dels protagonistes de la guerra o veure reproduccions d'avions de l'època a escala.

La visita continua amb un tast al refugi, tot explicant com es veia afectada la vida quotidiana en aquells temps pels problemes a l'hora de trobar menjar, i acaba amb un dinar de menges de guerra en un restaurant local.

 

Aquest producte s'ofereix cada primer diumenge de mes. També es pot realitzar qualsevol altre dia amb reserva prèvia. 
Preu per persona 10€ Vigència 20170101 - 20171231 Product
End consumers
Tipus de client
Group
Couple
Single
Mercat
Catalanish
Spanish
English
French