Els allotjaments turístics a Barcelona és molt més

Els allotjaments turístics publicats a la web Barcelona és molt més són els que estan donats d'alta al Registre de turisme de Catalunya que depèn de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Això és fruit de l'acord entre l'Agencia Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona per compartir la base de dades d'informació turística Infotur. L'objectiu de compartir Infotur és treballar conjuntament per tal d'oferir als turistes i ciutadans la millor, més actualitzada i pertinent informació del territori i els seus recursos turístics.

Actualització de les dades

En els cas dels allotjaments turístics, les dades de referència (propietari, adreça postal, telèfon, web, georeferenciació ...) només es poden actualitzar a través del Registre de turisme de Catalunya pels titulars de l'establiment. En cap cas, els responsables de la web de Barcelona és molt més podem fer aquesta actualització.

Pel que fa a la resta de dades: descripció de la casa, imatges, segells... es fa un esforç conjunt entre ambdues administracions per tal de tenir la informació més acurada, actualitzada i en els diferents idiomes. Les actualitzacions es fan de forma coordinada i amb criteris conjunts.

Cercle de Turisme a Barcelona és molt més

Els allotjaments membres del Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona surten en primer lloc a les cerques a la web de Barcelona és molt més.

Més informació

L'objectiu de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona i de la seva web Barcelona és molt més és promocionar les comarques de Barcelona, els seus recursos turístics i els seus allotjaments. Us agraïm que ens ajudeu a tenir la informació el més exacta i actualitzada possible. Moltes gràcies,

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb cercleturisme@diba.cat

Per actualitzar informació de referència, cal contactar amb el Registre de Turisme de Catalunya. Més informació sobre el Registre de Turisme de Catalunya.