Whitman Restaurant

Un dels millors poetes americans del segle XX ha estat la font d’inspiració d’aquest restaurant, un establiment que barreja conceptes nous i antics en un ambient que recorda la ciutat de Nova York. Hi ha Manhattan i Walt Whitman en un local de 190 metres quadrats projectat per l’interiorista Raimon Parera. A l’entrada, es troba un espai d’entreteniment per prendre una copa on hi ha una pantalla gegant, sofàs i una taula de billar. La cuina és elaborada amb la millor matèria primera i treballada amb molta cura. La carta es divideix en plats per picar o compartir, entrants i plats principals. Entre els primers, la piruleta de llagostins cruixents, la terrina de pop amb botifarra negra o el menjar blanc amb tàrtar de gambes són alguns exemples. Com a entrants, es poden decidir diferents classes d’amanides; el milfulls de foie, mango i vinagreta de maduixes, o el risotto de bacallà, pil-pil de calamar i all fregit. Algunes de les propostes gastronòmiques dels plats principals són el rap amb textura de romesco i triangle de sèsam; el bacallà confitat en oli de gerd, brou de vainilla i agredolç de poma; el salmó amb xalotes amb cassís d’eucaliptus; l’orada de tall amb textura de porros; la pularda de Bres amb xocolata i gerds; l’entrecot amb quatre confitures i flor de patata, o el garrí al forn lacat amb mel de romaní. Les postres, igualment suggerents, segueixen la línia de la carta. També compta amb un bon assortiment de vins nacionals i internacionals.
Preu mitjà
Mig

Al mapa