Challenge del Museu de les Aigües

Challenge #descobrintecosistemesaquàtics
19/02/2021 - 21/03/2021 Cornellà de Llobregat

El Museu de les Aigües organitza el Challenge #descobrintecosistemesaquàtics i t'anima a participar-hi per donar a conèixer els ecosistemes aquàtics que ens envolten amb les teves fotografies.

On?

Museu de les Aigües

Ctra. de Sant Boi, 4-6. - Tel. 93 3423538

Amb aquest repte es vol posar en relleu els ecosistemes aquàtics,  tant la  bellesa com la importància que tenen com a refugis de biodiversitat.

Per participar només cal compartir les teves  fotografies a través de les xarxes socials Twitter i Instagram, mencionant @museuaigues i afegir-hi l’etiqueta específica de cada repte.

L’objectiu d’aquests #challenges són els ecosistemes aquàtics –rius, llacs, embassaments, aiguamolls, mars i oceans–, atès que són especialment vulnerables als efectes del canvi climàtic i la seva conservació és essencial per mantenir la biodiversitat.

1r #challenge: #Aiguainatura, del 19 de febrer al 21 de març – sorteig: 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua. Segueix les xarxes socials del Museu de les Aigües per esbrinar més detalls.

Museu de les Aigües AGBAR

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

LISTADO DE BOLETINES

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.