cuaderno de ideas

Fiestas tradicionales, actividades culturales, acontecimientos deportivos, itinerarios guiados en la naturaleza... Si quieres estar al día de todo lo que pasa en las comarcas de Barcelona, ¡no te pierdas nuestra agenda!

Barcelona és molt més a B-Travel

B-Travel Barcelona
21/04/2017 - 23/04/2017 Barcelona

B-Travel emprèn el seu 25è viatge d'experiències! Vine i descobreix que Barcelona és molt més! Visita l'estand de les comarques de Barcelona i guadeix d'activitats i propostes durant tot el cap de setmana

Dónde?

Recinte Montjuïc

El nou saló del turisme et porta més enllà del viatge. B-Travel agafa el relleu del Saló Internacional del Turisme de Catalunya després de 25 anys per anar més enllà del viatge i convertir-se en el nou punt de trobada de tots els viatgers que volen viure experiències a mida.

I ho fa a través de 5 àmbits temàtics perquè personalitzis la teva visita en funció de com t'imagines les teves properes vacances: B-Adventure, B-Delicious, B-Happy, B-Special i B-Culture.

La Diputació de Barcelona està present al saló dins de l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. Sota la marca Barcelona és molt més, tots els municipis de la província hi estan representats amb les les marques Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona.

L'horari del Saló és de 10 del matí a 8 del vespre.

 Web

Documentos adjuntos