cuaderno de ideas

Fiestas tradicionales, actividades culturales, acontecimientos deportivos, itinerarios guiados en la naturaleza... Si quieres estar al día de todo lo que pasa en las comarcas de Barcelona, ¡no te pierdas nuestra agenda!

El Més Petit de Tots

Festival El Més Petit de Tots
17/11/2017 - 26/11/2017 Sabadell

El Més Petit de Tots és un espai on els infants, de la mà de les arts escèniques, podran desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, i on descobrirem conjuntament una altra manera de viure. Vine i explora nous imaginaris!

Dónde?

Teatres LaSala, La Vela i l'Estruch

El Més Petit de Tots vol ser un espai on puguem acompanyar els infants, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, en un àmbit de llibertat de pensament, per poder formar part d’una societat cada cop més generosa i solidària. Us convidem a descobrir conjuntament amb el nostre públic i a través de l’art, una altra manera de viure.

El festival compta un any més amb la complicitat d’artistes d’arreu del món que, a través de l’exploració de nous llenguatges i disciplines, ens faran viatjar a paisatges desconeguts.

El Festival Internacional d'Arts Escèniques per als més petits ofereix espectacles arreu del territori català: Sabadell, Igualada, Sant Cugat, Granollers, Viladecans, Barcelona... consulta tota la programació d'espectacles!

 

 Web

Documentos adjuntos