Fiestas tradicionales, actividades culturales, acontecimientos deportivos, itinerarios guiados en la naturaleza... Si quieres estar al día de todo lo que pasa en las comarcas de Barcelona, ¡no te pierdas nuestra agenda!

Mes dels Indians a Arenys

05/05/2018 - 25/05/2018 Arenys de Mar

Cada mes de maig Arenys de Mar celebra el Mes dels Indians i, el cap de setmana del 5 i 6 de maig, la Fira dels Indians.

Dónde?

Placeta d'Arenys de Mar

Plaça de l'església -

Durant els segles XVIII i XIX van ser molts els arenyencs que van marxar de ben joves a "fer les Amèriques" amb l'objectiu de fer-hi fortuna. Molts eren navegants, d'altres comerciants, i tots van deixar empremta en terres llunyanes, però també a la seva vila natal.

És per això que Arenys de Mar conserva, encara avui, bona part del patrimoni arquitectònic de l'època. L'Asil Torrent, l'edifici Xifré i els seus jardins, la finca Paraiso, el cementiri o diversos casalots de la Riera en són testimoni. 

Amb la finalitat de fer difusió d'aquest important patrimoni indià, l'Ajuntament d'Arenys de Mar organitza cada mes de maig el Mes dels Indians. I el cap de setmana del 5 i 6 de maig celebra la Fira dels Indians, amb parades i concerts. 

 Web

Documentos adjuntos