cuaderno de ideas

Fiestas tradicionales, actividades culturales, acontecimientos deportivos, itinerarios guiados en la naturaleza... Si quieres estar al día de todo lo que pasa en las comarcas de Barcelona, ¡no te pierdas nuestra agenda!

Trobada Instagram El Corredor

20/05/2017

Barcelona és molt més celebra aquests dies Costa Barcelona Week, 10 dies per descobrir un territori de sensacions intenses, i et convida a gaudir de la fotografia i la natura al Parc del Montnegre i el Corredor, un dels parcs de Costa Barcelona.

Dónde?

Àrea d'esplai d'El Corredor

Barcelona és molt més celebra aquests dies Costa Barcelona Week, 10 dies per descobrir un territori de sensacions intenses, i et convida a gaudir de la fotografia i la natura al Parc del Montnegre i el Corredor, un dels parcs naturals de Costa Barcelona. Entre el Vallès i el Mediterrani, pinedes i alzinars, dòlmens neolítics i ermites medievals entre boscos que miren al mar. Vine a descobrir-ho el proper 20 de maig de la mà de guies especialitzats. . T’hi esperem!

TROBADA INSTAGRAMERS #COSTABARCELONAWEEK – 20 DE MAIG

Inscripció: bit.ly/ElCorredorMes

Programa

10.00 h. Trobada, acreditació, esmorzar i foto de benvinguda!

10.45 h. Dividits en grups, 4 rutes guiades circulars (sortida i arribada a l’àrea d’esplai i punt de trobada).

Totes 4 rutes són curtes, aptes per a tothom i de gran interès natural i paisatgístic. Cal escollir-ne una!

Ruta 1: Passeig entre boscos de ribera, alzinars i pinedes. És un passeig curt, l’única dificultat és una breu pujada intensa.

Ruta 2: Passeig entre boscos de ribera, alzinars i també espais oberts: camps, cases de pagès... amb una bonica panoràmica sobre el Montseny.

Ruta 3: Passeig amb panoràmiques! De les valls del Canyamars, del Vallès i fins i tot de Montserrat. La ruta passa pel santuari del Corredor amb una petita pujada.

Ruta 4: Passeig entre boscos de ribera, alzinars, camps oberts, cases de pagès... amb panoràmiques sobre el Montseny i visita al dolmen de ca l’Arenes.

13.00 Finalització de la Trobada

També pots participar del concurs Costa Barcelona Week Natura!