VEN A VIVIR EXPERIENCIAS INOLVIDABLES CERCA DE BARCELONA

Descubre todas las actividades turísticas que puedes realizar en los pueblos y las ciudades de las comarcas de Barcelona. ¡Hay tantas propuestas que no te las acabarás! ¿A qué esperas para empezar a viajar?

2 rutes del Vallès al Maresme


Entre el Vallès i el Maresme s'alça la Serralada de la Marina, un espai protegit entre grans nuclis urbans. Un lloc ideal per respirar una mica d'aire pur, fer exercici i des d'on les vistes sobre el mar i la comarca del Maresme són increïbles. Et proposem 2 rutes entre l'interior i la platja, entre el Vallès i el Maresme per gaudir de l'horitzó blau.

1. De la Roca del Vallès al Masnou

Última etapa del Meridià Verd, ruta de llarg recorregut per commemorar el 200 aniversari del sistema mètic decimal, entre els Pirineus i les platges del Maresme. Una excursió exigent de gairebé 5 hores de durada i que es pot fer tant a peu com en bicicleta de muntanya.

2. De Montmeló a Premià de Mar

Del Vallès al Maresme per la Serralada de la Marina a través del Coll de la Creu d'en Boquet, sempre amb el mar a la vista en aquesta ruta de gairebé 5 hores de durada i que també es pot fer tant a peu com en bicicleta de muntanya.


Más información: