Experiencias únicas

Turismo activo, actividades culturales, acontecimientos deportivos, itinerarios guiados en la naturaleza... Si quieres disfrutar de múltiples actividades en las comarcas de Barcelona, ¡no te pierdas estas oportunidades!

La cuina dels frares

$altText

Si voleu conèixer com menjaven els frares del convent de Penyafort, teniu l'oportunitat de fer-ho amb aquesta activitat.

Menjar segons condició és una característica del fet d’alimentar-se. En temps passats, aquesta idea era reproduïda per règims alimentaris en què els àpats eren l’expressió culinària d’una manera de pensar i de viure, diferenciant els nobles dels eclesiàstics i, aquests dos, dels pagesos i camperols.

Als convents, les restriccions d’una vida ordenada pels principis religiosos van donar lloc a una dieta alimentària austera, en la que era costum el dejuni, però que també podia compensar aquesta mortificació amb banquets de refinades viandes els dies de celebració.

Amb aquesta visita guiada, i a partir de diferents degustacions, viureu l’experiència de conèixer què i com menjaven els frares dominics del convent de Penyafort (1603-1835), endinsant-vos en un univers gastronòmic que encara avui perdura assimilat en el receptari del corpus culinari català.

La visita compta amb la degustació de tres tastos de menges conventuals, acompanyades de vi o most.

Producto
Público final
Tipus de client
Pareja
Grupo
Familia