Experiencias únicas

Turismo activo, actividades culturales, acontecimientos deportivos, itinerarios guiados en la naturaleza... Si quieres disfrutar de múltiples actividades en las comarcas de Barcelona, ¡no te pierdas estas oportunidades!

Menges de guerra

$altText

El camp d’aviació de Santa Margarida i els Monjos va ser durant la Guerra Civil un dels aeròdroms més importants de Catalunya.

El refugi del Serral, i antic punt de comandament, és el més gran del municipi i el més ben conservat de tots els que van existir. Té 10 metres de profunditat, pensat per a poder resistir l’impacte de les bombes, i un recorregut de 70 metres. Encara es conserven les 3 xemeneies de ventilació, visibles des del Parc de la Memòria on també s’hi troba el Ciarga (El Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria), en el que el visitant podrà conèixer la història de l'aviació republicana, el testimoni dels protagonistes de la guerra o veure reproduccions d'avions de l'època a escala.

La visita continua amb un tast al refugi, tot explicant com es veia afectada la vida quotidiana en aquells temps pels problemes a l'hora de trobar menjar, i acaba amb un dinar de menges de guerra en un restaurant local.

 

Producto
Público final
Tipus de client
Single
Pareja
Grupo
Mercat
Español
Catalán
Francés
Inglés