Vols publicar actes a l'Agenda?

L'Agenda de Barcelona és molt més és un servei de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona per tal de promocionar les activitats turístiques dels ens públics i privats de les comarques de Barcelona. 

L'agenda publica festes tradicionals, fires, activitats culturals i a la natura, esdeveniments gastronòmics i esportius, i tota activitat dirigida a complementar l’experiència turística del visitant i turista. A l'agenda no es publicaran paquets turístics ni els serveis principals que s’integren en un paquet turístic, tal com l’allotjament, el servei de restauració o el transport.

Per publicar actes a l'Agenda cal omplir aquest formulari. Cal omplir totes les dades, afegir imatges i tenir molta cura amb l'ortografia i la redacció. Les dades, en principi, només són validades i no es redacten de nou.

El fet d'omplir el formulari no implica obligatòriament que l'activitat es publiqui. La Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona es reserva el dret de no publicar-les si les considera no adequades. 

Moltes gràcies per publicar activitats i propostes a l'Agenda de Barcelona és molt més

Qualsevol dubte podeu contactar amb la Unitat de Comunicació Turística a través de l'adreça webturisme@diba.cat
 

>>> Accedeix al formulari i introdueix els actes d'agenda <<<