Mataró

Cuna de uno de los exponentes más bien conservados del barroco catalán, la capilla de los Dolores de la basílica de Santa María, y población natal del arquitecto modernista Josep Puig i Cadafalch, Mataró conserva el encanto de una ciudad mediterránea que no ha perdido su esencia de pueblo. Su núcleo antiguo, su Rambla, su riera... son rincones para pasear y descubrir la riqueza del patrimonio de una población con un extenso capital cultural que vive de cara al mar sin renunciar a su excepcional entorno forestal.

Imprescindibles

- Visitar la antigua villa romana de la Torre Llauder.- Hacer la ruta modernista del municipio.- Recorrer las calles del centro histórico que rodean el templo de Santa Maria.- Disfrutar de la oferta lúdica y gastronómica de la zona del puerto y del paseo Marítimo.- Pasear por los parques de la ciudad.- Descubrir las colecciones de los museos. Comarcas
Maresme

En el mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2020 - 31/12/2020 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Escapades al Garraf
  19/06/2020 - 31/12/2020 Comarca del Garraf

  Escapades al Garraf

  Ja tens al teu abast les propostes d'1 o més dies per gaudir de la comarca del Garraf: natura, patrimoni cultural, mar, rutes i senders, gastronomia, enoturisme, cicloturisme, oci i molt més!

 • 10 experiències al Penedès
  18/06/2020 - 31/12/2020 El Penedès

  10 experiències al Penedès

  Descobreix el paisatge i la cultura del Penedès en les teves primeres escapades amb aquestes 10 experiències que et permetran trobar les activitats que millor s'adaptin als teus gustos!

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2020 - 31/12/2020 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020 - 27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

Comparte!