El Pino

Aquest restaurant té un local modest, però amb una cuina de qualitat; variada, però centrada en el receptari gallec. I és que la poperia El Pino fa del pop el seu ingredient bàsic. I el cuinen de moltes maneres: amb receptes clàssiques, com ara el seu plat estrella, el pop a feira; però també en forma de croquetes o de ceviche. A més, s'hi pot menjar marisc variat i carns gallegues a la brasa.Però la seva cuina no només es queda en això. Així, per exemple, el restaurant ofereix, un dia a la setmana, pizzes amb al forn de llenya; també, tapes molt variades o plats de peix que destaquen per la qualitat del producte. Cuina tradicional però també amb algunes concessions més avantguardistes, com el tàrtar de gamba vermella i petxina amb alvocat, mango i papaia acompanyat de maionesa de maracuià.L'espai és senzill i no excessivament gran: sovint està ple i és recomanable la reserva prèvia. La seva petita terrassa és un oasi, especialment a l'estiu, quan es pot gaudir de l'entorn de Vallirana.
Preu mitjà
Alt
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Aparcament
Terrassa

Al mapa