Mas Estanyol

Francesc Rovira és al capdavant de la proposta culinària del Mas Estanyol, on adapta la filosofia gastronòmica que ja aplicava amb èxit i reconeixements a la Fonda Xesc de Gombrèn, premiada amb una estrella Michelin. A partir dels productes de la terra, ofereix una carta basada en la cuina tradicional sotmesa a un procés d'actualització. Per a ells, la simplicitat és la màxima de les sofisticacions.La carta proposa receptes per picar, primers plats i segons plats de carn i de peix. El cruixent d'escamarlà i alfàbrega; l'arròs amb costella i calamars; el bacallà amb tomàquet, ou i pistatxo; i el colomí amb cireres i carquinyoli són algunes de les opcions.L'establiment està ubicat en una espectacular masia fortificada, que ofereix un ambient elegant i acollidor en els seus diversos espais. La història i la natura van de bracet en aquest indret amb vistes panoràmiques del camp de golf Montanyà.
Preu mitjà
Alt
Situació
Entorn natural
Camp de golf
Serveis
Admeten targetes
Aparcament
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Sommelier
Terrassa

Al mapa