La Barca

Navegar per la cuina de sempre és la filosofia del restaurant la Barca. També ofereix l’opció d’allotjament al seu hostal. La seva carta és un repàs complet a la cuina mediterrània, amb suggeriments com els cors de carxofa al forn, el gaspatxo català (seguint la recepta original però amb tomàquets de Montserrat), el bacallà a la lluna o les costelles i mitjanes de cabrit a la milanesa. Dins de la seva oferta gastronòmica, també proposen un àpat especial, el Menú Creuer, que recull una mica del millor de la gastronomia de cada terra. Així, es pot tastar la coca de vidre amb pernil ibèric (Catalunya i Extremadura), el gaspatxo amb anxoves de l’Escala (Andalusia i Girona), l’anyell de llet lacat amb herbes de Montserrat (la terra del restaurant i Castella) o la fina coca de llagostins i formatge de Cabrales (per aplegar al plat els menjars asturians amb els tarragonins).
Preu mitjà
Mig
Situació
Carretera
Serveis
Admeten targetes
Climatitzat

Al mapa