Col·lectius de cuina

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 10 de 84 resultats.
  • Els Roures

    Restaurants Pirineus

    Els Roures ofereix una cuina tradicional del Berguedà. Emplaçat en un entorn natural idíl·lic, envoltat de boscos, està especialitzat en guisats i carns de caça a la brasa. És recomanable anar-hi a la tardor, quan els bolets acompanyen moltes de les seves propostes culinàries.

  • Can Vinyers

    Restaurants Costa Barcelona

    La calidesa de les gruixudes parets de roca sota la protecció de les bigues de fusta dóna caliu a una masia que avui dia acull el Restaurant Can Vinyers, a Matadepera. El jove xef Edgar González està al capdavant d’una cuina basada en productes de primera qualitat i que, mostrant jocs de sabors i textures, redefineix la cuina de sempre.

  • Can Major

    Restaurants Costa Barcelona

    Negoci ubicat a Montmeló què a l'actualitat porten les filles dels fundadors, les quals ens regalen aquesta frase: La cuina és la sensibilitat de percebre l'entorn que ens ha vist crèixer. I aquesta és la filosofia del seu restaurant, apostant per la cuina d'autor, de temporada, Km 0 i Slow food. Elaboren un menú de migdia i disposen d'una extensa carta de vins. També organitzen qualsevol tipus de celebració i disposen de servei de càtering. Aquest establiment és troba a prop del Circuit de Montmeló.

  • Cal Carter Perich

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Aquest restaurant, situat al voltant del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l'Obac, ofereix una bona cuina tradicional i de mercat elaborada amb productes autòctons i de temporada.

  • Cal Ticus

    Restaurants Costa Barcelona

    Cal Ticus és un restaurant on tastar els productes autòctons i una gastronomia que mostra la innovació i l'evolució de la cuina tradicional de la zona. Aposta per les matèries primeres de temporada i de proximitat, així com per submergir-se en el món dels vins i caves de la comarca.

  • Ramon

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant Ramon és a Santpedor, al Bages; compta amb una tradició familiar de cinc generacions a la cuina que cuiden els productes de temporada i les matèries primeres de forma tradicional. A la carta hi ha una àmplia varietat de plats de peix i marisc, diferents menús de temporada, i una completa carta de vins. Els plats més recomanats són: amanida de bacallà amb ventresca de tonyina i rossejat de fideus.

  • Pizzeria Cap de la Vila

    Restaurants Costa Barcelona

    La primera pizzeria de l’Estat espanyol va obrir a Sitges el 1966. La van batejar com Cap de la Vila, perquè estava situada a bell mig del poble, a la plaça de la Vila. La seva especialitat és la cuina italiana, i ofereixen pasta fresca d’elaboració pròpia i pizza artesanal.

  • Major Trentasis

    Restaurants Costa Barcelona

    Major Trentasis, o Major36, és un restaurant familiar ubicat a la costa de Barcelona, a Gavà, que es caracteritza no només per la seva cuina, sinò també perquè és un local molt acollidor de només deu taules, motiu pel qual és important reservar. La seva proposta gastronòmica és una cuina de mercat i de temporada basada en una cuina mediterrània amb pinzellades de modernitat. Elaboren un menú que ofereixen a migdia i els plats de la carta es serveixen a les nits.

  • Mas Albereda

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Al capdavant de la cuina del Mas Albereda hi ha el xef Nando Jubany, que ofereix unes receptes d’autor molt elaborades, basades en la cuina de mercat i els productes de cada temporada. Tot i que els plats es presenten de manera original seguint les pautes que marca la nova cuina, les racions són ben abundants. Set segles d’història s’amaguen als murs de l’hotel i restaurant.

  • Ospi

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Al restaurant Ospi, l'Òscar Piedra elabora unes tapes que, seguint la base de la tradició de sempre, es preparen amb una presentació molt més original per demostrar que el disseny també pot arribar a aquests petits plats. A més d’aquestes singulars tapes, també hi ha servei de menú diari, esmorzars i sopars. Per a qui vulgui gaudir d’un ventall més ampli de receptes, hi ha l’espai del restaurant, amb capacitat per a unes quaranta persones. La decoració és moderna i elegant, molt més formal que a la cafeteria. Els plats són el resultat de l’estudi de la cuina tradicional sempre sota la imaginació del xef.

S'estan mostrant 1 - 10 de 84 resultats.