Fêtes traditionnelles, activités culturelles, compétitions sportives, itinéraires guidés dans la nature... Si vous voulez savoir tout ce qui se passe dans les régions de Barcelone, ne manquez pas nôtre agenda d'événements !

Festival Jazz & Food

29/09/2018 Barcelona

Gastronomia i la vitalitat de l’escena catalana musical es donen de la mà a la inauguració informal del Festival de jazz. Una diada per ballar i gaudir al Moll de la Fusta.

Où?

Moll de la Fusta

En la part gastronòmica, cuina d’arrels, des de l’Argentina i Mèxic fins al Japó i Itàlia, passant naturalment per la cuina de casa nostra i gelats tres estrelles gràcies a la presència de Rocambolesc.

En la part musical, el Jazz & Food aposta per la vitalitat de l’escena catalana, pels músics que viuen a Barcelona, entenent en un sentit ampli el concepte jazz i totes les músiques afins.

Com l’any passat, serà una marató melòmana de 12 hores en la qual escoltarem swing, blues d’arrel i aires d´americana, jazz jove que s’inspira en el reggae i l'ska, funk amb DO Barcelona, jazz amb molt de rhythm & blues, un homenatge espectacular al Rei del Soul Otis Redding, i música mestissa i universal amb arrels sud-americanes.

Una oferta pensada per obrir al màxim el ventall estilístic, ballar i gaudir del cap de setmana.

 Web

Pièces jointes