Fêtes traditionnelles, activités culturelles, compétitions sportives, itinéraires guidés dans la nature... Si vous voulez savoir tout ce qui se passe dans les régions de Barcelone, ne manquez pas nôtre agenda d'événements !

Fira de clicks i Lego®

29/09/2018 - 30/09/2018 Barcelona

Dos dels més grans referents del joc creatiu i simbòlic us conviden a visitar-los al Poble Espanyol durant el cap de setmana per fer-vos gaudir de valent amb els seus emblemàtics ninots que meravellen generació rere generació.

Où?

Poble Espanyol

La Fira inclourà un ampli ventall d’activitats per petits i grans: una gimcana, contacontes, photocall, així com zona de foodtrucks i espai de venda amb peces úniques pel delit de curiosos, fanàtics, nostàlgics i col·leccionistes.

A més, els fans dels Clicks de Playmobil® teniu l’oportunitat de gaudir de les projeccions de Cineclicks. I els fans indiscutibles de LEGO®, amants de la construcció i la creació lliure, podreu fer volar la inspiració amb els tallers de LEGO® Education!

Pels més participatius i competitius, el concurs de diorames d'aquesta edició de la Fira serà el doble de divertit: Sou fans de Playmobil®? Sou més de LEGO®? O us costa triar? No patiu, si voleu, els podeu barrejar!

No faltaran grans diorames d’uns i altres ninots que podreu observar fins a l’últim detall: l’aeroport de Barcelona, dinosaures, un zoo Star wars, pirates LEGO®vs Playmobil® i molts més!

Dos dies dedicats als més petits que pares i mares gaudireu com nens.

Més informació a la pàgina web.

 Web

Pièces jointes