No t'ho perdis

Vols viatjar en el temps? A la comarca del Vallès Occidental pots teletransportar-te al passat i reviure la Belle Époque a través de la seva arquitectura, del seu art i la seva gastronomia! L'itinerari per diferents ciutats que aquí et proposo et porta a conèixer des de construccions i dissenys que combinen l'elegància i la creativitat pròpies del Modernisme català fins a reminiscències de les antigues indústries, corda't el cinturó que comencem!

Properament...

Un mar obert a tothom
Cultura

La Diputació de Barcelona acull la mostra amb les millors fotografies del concurs internacional “Un Mar Obert a Tothom”.

El Siglo Comedy
Cultura

L'últim dijous de cada mes, la sala El Siglo es transformarà en un teatre que acollirà diferents còmics del panorama regional.

II Jornada de Cultura Medieval al Monestir
Cultura

Amb motiu del Dia dels Monuments i Llocs Històrics, el Museu de Sant Cugat celebra la II Jornada de Cultura Medieval.

Butlletí setmanal

Abonnez-vous à notre bulletin hebdomadaire

 

Vous recevrez tous les jeudis les meilleures suggestions, promenades dans la nature et activités originales à proximité de Barcelone.

S’abonner

El + vist

<p>Capvespre al castell de Burriac</p>

Són llocs elevats, que ens donen una perspectiva única d’una zona, poble o indret. Observar un lloc a vista d’ocell sempre ens fa sentir imponents, poderosos i importants. La sensació de tenir un territori als peus crea una percepció inigualable. T’animes a experimentar aquesta sensació? Aquí trobaràs 9 talaies úniques que val la pena conèixer. 

<p>Museu d'Art de Cerdanyola</p>

El 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, és una data ideal per explorar l'increïble patrimoni modernista de les comarques de Barcelona. Amb la rosa com a excusa, et proposem un recorregut per cinc espais que sí o sí has de conèixer si ets amant de l'art nouveau català, els motius florals i les llegendes. 

<p>Magna Celebratio. Festival romà de Badalona</p>

Un llegat amb més de 2.000 anys d'història. Les comarques de Barcelona són encara testimonis de l'esplendor que va viure l'Imperi Romà, ciutats i vil·les romanes que et mostraran el modus vivendi, costums i quotidianitats del poble romà. Un immens llegat que es reflecteix en els singulars jaciments, museus i festivitats.

Affichage des résultats 1 - 3 parmi 11.

Guies i mapes