Nadal a les comarques de Barcelona és molt més! Fires, mercats d'artesans, pessebres vivents, Pastorets, tallers infantils, pistes de gel, cavalcades, espectacles de llums... tot i més perquè gaudeixis d'aquest Nadal on vulguis i amb qui vulguis.

Pessebres vivents i Pastorets

Perquè les bones tradicions no s'han de perdre

No hi ha resultats.

I aquest Nadal, què fem amb els nens?

Amb aquestes propostes, les vacances escolars se't faran curtes

No hi ha resultats.

No hi ha resultats.

Fires de Nadal

Fires, firetes, mercats, markets, artesania... tot i més per fer el pessebre més top del barri i per triomfar amb els regals que facis.

No hi ha resultats.

I per cremar els turrons?

Doncs aquí tens propostes per quan decideixis acabar la sobretaula

No hi ha resultats.

Butlletí setmanal

Abonnez-vous à notre bulletin hebdomadaire

 

Vous recevrez tous les jeudis les meilleures suggestions, promenades dans la nature et activités originales à proximité de Barcelone.

S’abonner

Més idees per aquest Nadal

Tot el que has de saber sobre el Nadal a les comarques de Barcelona
7 coses que no sabies del Nadal

Fer el Pessebre, decorar l'arbre de Nadal, anar a veure els Pastorets o menjar torrons són tradicions que, ben segur, repetirem aquestes festes. Són costums que passen de generació en generació des de fa molt temps. Malgrat tenir-les molt presents, coneixes els seus orígens i per què han arribat fins als nostres dies? Continua llegint una mica més i ho descobriràs.

Voir
Guia per superar amb èxit les vacances de Nadal en família

Amb les escoles tancades per les vacances de Nadal, són molts els que busquen idees divertides per fer amb els nens. Activitats que vagin més enllà de pantalles grans i petites, i que siguin del grat de tothom. Us sembla impossible? Continueu llegint! Us presentem una selecció de propostes culturals, esportives i recreatives per gaudir-ne en família durant aquests dies de retrobaments.

Voir
6 cavalcades de Reis singulars

Aquest any, sí! Estàs preparat per veure com la il·lusió i la màgia tornen a omplir carrers i places de pobles i ciutats? Ja està tot enllestit per rebre els Reis Mags d'Orient com es mereixen. Però sabies que no a tot arreu se'ls rep de la mateixa manera? Des de fa molts anys, a diferents indrets, s'han anat creant tradicions que encara fan més especials les cavalcades i la nit de Reis. Vols descobrir-les? 

Voir

Affichage des résultats 1 - 3 parmi 9.

 

Tria entre totes les activitats de Nadal

Ordenades per data perquè puguis organitzar l'agenda
Fires

Torna a Castelldefels la Fira medieval Castrum Fidelis.