Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Menges de guerra

$altText

El camp d’aviació de Santa Margarida i els Monjos va ser durant la Guerra Civil un dels aeròdroms més importants de Catalunya.

El refugi del Serral, i antic punt de comandament, és el més gran del municipi i el més ben conservat de tots els que van existir. Té 10 metres de profunditat, pensat per a poder resistir l’impacte de les bombes, i un recorregut de 70 metres. Encara es conserven les 3 xemeneies de ventilació, visibles des del Parc de la Memòria on també s’hi troba el Ciarga (El Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria), en el que el visitant podrà conèixer la història de l'aviació republicana, el testimoni dels protagonistes de la guerra o veure reproduccions d'avions de l'època a escala.

La visita continua amb un tast al refugi, tot explicant com es veia afectada la vida quotidiana en aquells temps pels problemes a l'hora de trobar menjar, i acaba amb un dinar de menges de guerra en un restaurant local.

 

Produit
Public final
Tipus de client
Groupe
Couple
Single
Mercat
Catalan
Espagnol
Anglais
Français